Ultima oră
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”Probabil că va juca ultimele două meciuri”. Miracol de Paşte! Un jucător de la FCSB s-a recuperat incredibil de repede ”Probabil că va juca ultimele două meciuri”. Miracol de Paşte! Un jucător de la FCSB s-a recuperat incredibil de repede
Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu
Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”

EXCLUSIV | Daniel Stanciu, despre cum a pierdut CFR cu UTA: ”În repriza a doua lucrurile s-au schimbat, a fost o luptă oarbă la mijlocul terenului”

Special Publicat de Daian Cutu pe 22 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19625839/1/daniel-stanciu.png

Daniel Stanciu a vorbit în studioul Fotbal Look despre partida dintre CFR Cluj şi UTA Arad, pe care oaspeţii au câştigat-o cu scorul de 1-0. Oficialul celor de la Universitatea Cluj a declarat că a fost o partidă de tatonare, în care campioana din Casa Liga 1 nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, iar totul s-a dus de râpă, datorită greşelii uriaşe a lui Bălgrădean, care a primit un gol facil de la Hora.

Stanciu a subliniat diferenţa dintre poarta celor de la CFR din acest sezon, faţă de stagiunea trecută, când Arlauskis făcea minuni.

”Ultimul joc acasă a fost pierdut cu Gaz Metan, apoi au fost acele declaraţii ale lui Dan Petrescu, în care spunea că lucrurile vor fi foarte dificile, cu nouă meciuri în aproape o lună.

A fost un joc diferit, în prima repriză au dominat gazdele, apoi UTA a încercat să joace firav pe contraatac. În repriza a doua lucrurile s-au schimbat, a fost o luptă oarbă la mijlocul terenului, iar apoi a fost acel gol incredibil, de portar, te aştepţi la mai mult.

CFR l-a avut sezonul trecut pe Arlauskis, care făcea diferenţa!”
a declarat Stanciu la Fotbal Look.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele