Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

EXCLUSIV | Daniel Stanciu, impresionat de organizarea Chindiei! "O echipă surpriză, care se luptă pentru un loc în play-off"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19898096/4/rps6315.jpg

Chindia Târgovişte a continuat seria de meciuri fără înfrângere şi a urcat pe locul 6 în clasamentul Ligii 1, după victoria din deplasare cu Dinamo, scor 1-0. La emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+, Daniel Stanciu a declarat că echipa pregătită de către Emil Săndoi impresionează prin organizarea jocului şi are şanse mari să ajungă în play-off.

În ‘Groapă’, Berisha a înscris pentru Chindia în minutul 64, în urma unui corner. La faza anterioară, Chindia a ratat o ocazie imensă de gol, prin fostul dinamovist Daniel Popa, care n-a reuşit să trimită mingea în poartă din câţiva metri.

Chindia a urcat pe locul 6 în clasamentul Ligii 1, fiind neînvinsă în ultimele 6 meciuri.

"E o victorie meritată a celor de la Chindia. Îmi place foarte mult ce a făcut Emil Săndoi încă de la numirea lui. O echipă foarte bine organizată, fără valori, cu jucători care nu spuneau mare lucru în fotbalul românesc. Dar Săndoi a lucrat cel mai mult pe unitatea grupului. S-a văzut în multe situaţii că e o echipă care aleargă foarte mult, jucătorii se ajută, sunt 2-3 jucători aproape de minge întotdeauna.

Rezultatele pozitive au dat încredere acestor jucători. O defensivă foarte bine pusă la punct, un portar foarte bun. E o echipă surpriză, care arată bine. Bugetul nu e mare comparativ cu alte echipe, dar această formaţie se luptă pentru un loc în play-off", a spus Daniel Stanciu la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19898096/2/daniel-stanciu.png

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19898096/3/clasament-dinamo.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele