Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Decizia lui Iordănescu e criticată de Galamaz: "Ce să mai simtă acel jucător? Îţi dai seama că e dărâmat mental!"

Echipa nationala Publicat pe 9 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20735482/1/romania-grecia-amical-25-03-2022-2.jpg


George Galamaz, expertul Prima Sport, nu e de acord cu una dintre deciziile luate de Edward Iordănescu înaintea meciului cu Bosnia, pierdut cu 1-0 la Zenica, când a decis să-l lase în afara lotului pe Darius Olaru.
 
Văzut drept cel mai bun mijlocaş din Casa Liga 1, Olaru a traversat un sezon excelent, care i-a adus convocarea pentru cele patru meciuri din Liga Naţiunilor, dar a trăit două momente grele. Mai întâi a fost înlocuit cu Maxim la pauza meciului cu Muntenegru, 0-2 la Podgorica, apoi a fost lăsat în afara lotului pentru duelul cu Bosnia, semn că Edward Iordănescu e complet nemulţumit de randamentul său.
 
Pentru George Galamaz, modul în care a manageriat selecţionerul situaţia lui Olaru nu e cel corect, mai ales că mijlocaşul de la FCSB se înscrie pe lista jucătorilor de viitor, pe care Iordănescu se va baza în viitoarele campanii:
 
"Îl scoţi din lot, îl penalizezi pe Olaru, care în campionat a făcut nişte lucruri foarte bune şi a avut un sezon excelent. Şi datorită jocului lui FCSB a ajuns să se bată la titlu. Îl scoţi pe el, un jucător pe care te vei baza în viitor...Ce să mai simtă acel jucător? Îţi dai seama că e dărâmat mental! Tu cauţi să reconstruieşti, să te foloseşti de jucători care pot face diferenţa, ce faci, îl scoţi din lot?", e opinia exprimată de George Galamaz în cadrul studioului Nations League, de pe Prima Sport 1. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri