Ultima oră
Nadal, după ce a anunţat că revine pe teren. ”Sper să pot accepta că lucrurile vor fi dificile şi să mă iert dacă totul merge prost la început” Nadal, după ce a anunţat că revine pe teren. ”Sper să pot accepta că lucrurile vor fi dificile şi să mă iert dacă totul merge prost la început”
VIDEO ǀ Sepsi – Dinamo, luni, de la 20:00, în direct la Prima Sport 2. Echipele de start VIDEO ǀ Sepsi – Dinamo, luni, de la 20:00, în direct la Prima Sport 2. Echipele de start
Încă un antrenor din Liga 2 a fost demis! Încă un antrenor din Liga 2 a fost demis!
Enes Sali, transferat de Farul la FC Dallas, în MLS Enes Sali, transferat de Farul la FC Dallas, în MLS
După criza de nervi de la finalul meciului cu Tottenham, lui Haaland i-a revenit zâmbetul pe buze. Ce l-a distrat pe atacantul norvegian După criza de nervi de la finalul meciului cu Tottenham, lui Haaland i-a revenit zâmbetul pe buze. Ce l-a distrat pe atacantul norvegian
Final de sezon pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud. ”E dezamăgitor că nu am putut reveni” Final de sezon pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud. ”E dezamăgitor că nu am putut reveni”

EXCLUSIV | Decizia lui Iordănescu e criticată de Galamaz: "Ce să mai simtă acel jucător? Îţi dai seama că e dărâmat mental!"

Echipa nationala Publicat pe 9 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20735482/1/romania-grecia-amical-25-03-2022-2.jpg


George Galamaz, expertul Prima Sport, nu e de acord cu una dintre deciziile luate de Edward Iordănescu înaintea meciului cu Bosnia, pierdut cu 1-0 la Zenica, când a decis să-l lase în afara lotului pe Darius Olaru.
 
Văzut drept cel mai bun mijlocaş din Casa Liga 1, Olaru a traversat un sezon excelent, care i-a adus convocarea pentru cele patru meciuri din Liga Naţiunilor, dar a trăit două momente grele. Mai întâi a fost înlocuit cu Maxim la pauza meciului cu Muntenegru, 0-2 la Podgorica, apoi a fost lăsat în afara lotului pentru duelul cu Bosnia, semn că Edward Iordănescu e complet nemulţumit de randamentul său.
 
Pentru George Galamaz, modul în care a manageriat selecţionerul situaţia lui Olaru nu e cel corect, mai ales că mijlocaşul de la FCSB se înscrie pe lista jucătorilor de viitor, pe care Iordănescu se va baza în viitoarele campanii:
 
"Îl scoţi din lot, îl penalizezi pe Olaru, care în campionat a făcut nişte lucruri foarte bune şi a avut un sezon excelent. Şi datorită jocului lui FCSB a ajuns să se bată la titlu. Îl scoţi pe el, un jucător pe care te vei baza în viitor...Ce să mai simtă acel jucător? Îţi dai seama că e dărâmat mental! Tu cauţi să reconstruieşti, să te foloseşti de jucători care pot face diferenţa, ce faci, îl scoţi din lot?", e opinia exprimată de George Galamaz în cadrul studioului Nations League, de pe Prima Sport 1. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri