adplus-dvertising
Ultima oră
CM 2022 | Totul despre turneul final din Qatar! Program complet, rezultate, tabloul sferturilor CM 2022 | Totul despre turneul final din Qatar! Program complet, rezultate, tabloul sferturilor
Olanda - Argentina 2-2 (3-4)! ”Pumele” s-au calificat dramatic în semifinalele CM 2022 la loviturile de departajare Olanda - Argentina 2-2 (3-4)! ”Pumele” s-au calificat dramatic în semifinalele CM 2022 la loviturile de departajare
Thiago Silva, dărâmat de eliminarea Braziliei. ”E greu să găseşti cuvinte şi să te consolezi” Thiago Silva, dărâmat de eliminarea Braziliei. ”E greu să găseşti cuvinte şi să te consolezi”
Miodrag Jesic, fost antrenor la CS Otopeni, în 2008-2009, a murit Miodrag Jesic, fost antrenor la CS Otopeni, în 2008-2009, a murit
Selecţionerul Tite părăseşte naţionala Braziliei, după eliminarea în ”sferturile” Cupei Mondiale Selecţionerul Tite părăseşte naţionala Braziliei, după eliminarea în ”sferturile” Cupei Mondiale
Naţionala de fotbal feminin, locul 40 în clasamentul FIFA Naţionala de fotbal feminin, locul 40 în clasamentul FIFA

EXCLUSIV | Decizia lui Iordănescu e criticată de Galamaz: "Ce să mai simtă acel jucător? Îţi dai seama că e dărâmat mental!"

Echipa nationala Publicat pe 9 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20735482/1/romania-grecia-amical-25-03-2022-2.jpg


George Galamaz, expertul Prima Sport, nu e de acord cu una dintre deciziile luate de Edward Iordănescu înaintea meciului cu Bosnia, pierdut cu 1-0 la Zenica, când a decis să-l lase în afara lotului pe Darius Olaru.
 
Văzut drept cel mai bun mijlocaş din Casa Liga 1, Olaru a traversat un sezon excelent, care i-a adus convocarea pentru cele patru meciuri din Liga Naţiunilor, dar a trăit două momente grele. Mai întâi a fost înlocuit cu Maxim la pauza meciului cu Muntenegru, 0-2 la Podgorica, apoi a fost lăsat în afara lotului pentru duelul cu Bosnia, semn că Edward Iordănescu e complet nemulţumit de randamentul său.
 
Pentru George Galamaz, modul în care a manageriat selecţionerul situaţia lui Olaru nu e cel corect, mai ales că mijlocaşul de la FCSB se înscrie pe lista jucătorilor de viitor, pe care Iordănescu se va baza în viitoarele campanii:
 
"Îl scoţi din lot, îl penalizezi pe Olaru, care în campionat a făcut nişte lucruri foarte bune şi a avut un sezon excelent. Şi datorită jocului lui FCSB a ajuns să se bată la titlu. Îl scoţi pe el, un jucător pe care te vei baza în viitor...Ce să mai simtă acel jucător? Îţi dai seama că e dărâmat mental! Tu cauţi să reconstruieşti, să te foloseşti de jucători care pot face diferenţa, ce faci, îl scoţi din lot?", e opinia exprimată de George Galamaz în cadrul studioului Nations League, de pe Prima Sport 1. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri