adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

EXCLUSIV ǀ Destinaţie surpriză pentru Gigi Mulţescu. A fost dus la un club din străinătate de un cunoscut personaj din fotbalul românesc

Alte campionate externe Publicat pe 9 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20500045/1/img-20211209-wa0005.jpg

Gigi Mulţescu (70 de ani) revine în fotbal! Experimentatul tehnician a fost prezentat la Agri 1970 Spor, grupare ce evoluează în liga a patra din Turcia, unde ocupă locul 10 în seria sa. El va ocupa funcţia de director tehnic. Deşi echipa nu evoluează în prim planul fotbalului turc, ea se bucură de un stadion modern, de 10.000 de locuri şi un departament de marketing profesionist, care comunică foarte eficient cu fanii.

La prezentarea lui Mulţescu au fost prezenţi numeroşi jurnalişti ce au luat reacţii de la faţa locului.

Antrenor şi acţionar la gruparea din Semilună este Yuksel Yesilova, un nume cunoscut în fotbalul românesc.

Preparatorul fizic şi antrenor secund în carieră, Yesilova a trecut pe la FCSB, Dinamo, Rapid, ”U” Cluj şi Petrolul, iar acum a revenit în ţara sa natală unde are un proiect ambiţios şi l-a adus alături pe Mulţescu, cu care a colaborat în România.

A luat o pauză lungă

Gigi Mulţescu a fost marcat de ultima experienţă de la Dinamo, motiv pentru care nu pare foarte tentat de o nouă revenire, cândva, acum sau într-un viitor mai îndepărtat. Antrenorul nu a putut trece nici acum, în totalitate, peste trăirile din sezonul trecut, când, după nu foarte multe etape, a fost înlocuit cu Duşan Uhrin.

Mulţescu s-a simţit jignit şi păcălit, motiv pentru care a rămas cu un gust amar, în urma acelei experienţe ultime de la Dinamo. ”Nu, nu! Ultima experienţă a fost tristă şi chiar m-a afectat foarte tare, mai ales că luasem echipa într-un moment foarte greu. Un merit a avut George Neagu, preparatorul fizic.

A pus echipa pe picioare. Ce am trăit, nu vreau să mai trăiesc. M-a afectat foarte tare. Am făcut sacrificii de toate felurile, şi materiale. Am fost păcălit, dar asta e altă treabă. Bineînţeles că m-am simţit jignit, nu meritam tratamentul acela”, a mai spus Gigi Mulţescu pentru ProSport.

În ultima experienţă de la Dinamo, Gigi Mulţescu nu a rezistat decât 3 meciuri. A înregistrat eşecuri pe linie, 0-1 cu Poli Iaşi, 0-1 cu CFR Cluj şi 1-3 cu Academica Clinceni, în stagiunea trecută.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri