Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

EXCLUSIV | Dezvăluirea lui Gigi Becali: "De asta s-a supărat Dică pe Pintilii!" Ce i-a spus actualul antrenor patronului "între patru ochi" | VIDEO

Superliga Publicat pe 11 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20917253/2/gigi-becali.jpg

Dezvăluire surprinzătoare făcută de Gigi Becali în direct pe Prima Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Show. Patronul FCSB spune că duelul verbal dintre Nicolae Dică şi Mihai Pintilii are în spate o discuţie privată pe care a purtat-o cu fostul închizător în momentul în care a vrut să afle care sunt motivele pentru prestaţiile slabe ale echipei.

Becali susţine că Pintilii nu a vrut să ofere detalii din sânul echipei, dar în cele din urmă l-a convins pe fostul mijlocaş, care a evidenţiat două erori pe care considera că le face Dică în raport cu echipa.

Conform spuselor lui Becali, Pintilii i-a transmis că jucătorii sunt deranjaţi de şedinţele tactice lungi impuse de Dică şi că aceştia şi-ar dori să lucreze mai mult cu mingea. Becali a precizat că în discuţie au fost şi anumite decizii tactice luate de Dică în timpul meciurilor, dar nu a dorit să detalieze.

"Ce, Gigi, mă bag eu? Sunt turnător!?" Ce i-a spus Pintilii lui Becali

"Nu l-a lucrat pe Dică cineva, nu face nimeni asta. Singurul lucru care a fost şi pentru care e supărat acum Dică... Eu i-am spus lui Pintilii aşa. M-am dus acolo că am văzut că nu joacă. I-am zis "Băi Pintilii, tu eşti băiat corect!?". Că, "Ce, Gigi, mă bag eu? Sunt turnător?". Păi tu eşti plătit aici să-mi spui ce se întâmplă. Dacă nu, şi tu, şi MM, luaţi banii... furaţi banii.

E adevărat că mi-a spus două chestiuni şi de acolo e el (n.r. Dică) supărat. Legat de antrenamente şi de tactică în timpul jocurilor... Lucruri simple care nu contează. Eu i-am spus asta lui Dică, dar nu erau importante. Fiecare antrenor face cum crede el de exemplu la un corner. Mi-a spus Pintilii, e adevărat, că nu e în regulă să facă chestii tactice timp de 45 de minute, că jucătorii vor mai mult cu mingea. Nu ai ce să-i spui lui Dică, mi-a spus şi MM, că el e tobă de fotbal. Dar dacă el nu ştie... I-am spus lui MM că jucătorii care fac 60-80 de milioane poţi să le spui că la ăia, dacă 3 din 10 nu fac ce le spune Klopp, nu îi mai merge maşinăria lui Klopp. Dar la noi nu fac 6 din 10 ce le spune Dică. Sau şi dacă era Klopp tot nu făceau pentru că nu pot să facă, că ăia au inteligenţă, putere, fizic, tot. Şi atunci sunt atenţi şi pun în practică ce spune Dică sau ce spune Klopp. Dar nu poţi să-i spui lui Dulca sau lui Boboc, că nu ştiu să facă. Ar costa după 70 de milioane.

Şi atunci ce e mai bine să faci la nivelul nostru? Părerea mea, că orice om are instincte... Atunci dă-i mingea şi joacă fotbal până intră în instinct!

I-am spus lui Pintilii să-mi zică ce nu e în regulă, ca să nu ia el salariul degeaba. Mi-a spus atât, că se face prea mult tactic şi jucătorii mârâie, nu le convine"
, a declarat Gigi Becali în direct pe Prima Sport 2, la Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele