Ultima oră
Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de la Rabat Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de la Rabat
Cine va arbitra finala Cupei României, Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi Cine va arbitra finala Cupei României, Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi
Kylian Mbappé, desemnat a cincea oară consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1 Kylian Mbappé, desemnat a cincea oară consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1
Mihai Rotaru s-a dezlănţuit după egalul cu Farul: ”În Bănie, i se spune «Hoţegan»”

Mihai Rotaru s-a dezlănţuit după egalul cu Farul: ”În Bănie, i se spune «Hoţegan»”
Mitriţă, la echipă naţională? ”Ar fi bun, chiar dacă nu ar juca titular!” | VIDEO EXCLUSIV Mitriţă, la echipă naţională? ”Ar fi bun, chiar dacă nu ar juca titular!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Aston Villa - Liverpool 3-3. ”CormoraniI” au avut două goluri avans până pe final VIDEO | Aston Villa - Liverpool 3-3. ”CormoraniI” au avut două goluri avans până pe final

EXCLUSIV | Dorin Goian, pentru prima dată cu fratele Lucian într-un platou TV! "Nea Gigi era bucuros că echipa câştiga campionatul!"

Emisiuni Publicat de Tudor Moisa pe 4 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21275676/1/goian.png

În cadrul emisiunii Fotbal Show, în direct pe Prima Sport 1, fraţii Dorin şi Lucian Goian au fost pentru prima dată împreună într-un studio TV. 

Întrebat dacă ar face faţă la FCSB, Dorin Goian a spus că ar merge la echipa patronată de Gigi Becali şi a povestit cum era relaţia patronului cu restul clubului în perioada în care era el acolo.

"Aş merge cu siguranţa, mai ales dacă sunt liber! În general, antrenorii încearcă să ia ce este mai bun din fiecare experienţă, cu siguranţă îi ajută fie că ele sunt mai plăcute sau mai neplăcute sau de scurtă durată.

Sunt experienţe de la care ai ce învăţa. Fie că sunt bune sau rele, cu siguranţă te vor ajuta în drumul tău pe viitor, pentru că întâmpini diferite probleme şi va trebuie să le gestionezi.

N-am mai discutat de mult cu Gigi Becali. Vedem că echipa merge bine, are un început foarte bun de sezon, echipa joacă, rezultatele sunt pe măsură şi lucrurile încep să intre într-o normalitate. Nu mai vedem acele schimbări făcute mult prea devreme, vedem că este linişte, patronul este mulţumit pentru că sunt rezultate. Cu siguranţă, rezultatele dau liniştea la club.

Am lucrat cu domnul Becali într-o altă perioadă, atunci când performanţele erau mult mai mari, rezultatele pe măsură, o echipă foarte bună şi atunci nu avea motiv să iasă. Era şi un antrenor cu personalitate care ştia să gestioneze această relaţie antrenor-patron, mai erau şi persoane care erau tamponul perfect între vestiar, antrenor şi patron. Dar, la urma urmei, rezultatele sunt cele care dau linişte la echipă.

Nea Gigi era bucuros că echipa câştiga campionatul, că juca în Champions League, încasa şi atunci nu mai avea motiv să se bage." a declarat Dorin Goian.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele