Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | După ce a bifat o premieră europeană, Dominic Marcu anunţă un upgrade semnificativ la modelul Tesla 3 Performance

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 4 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20661811/1/marcu-1.jpg

Octavian Ciovică este primul lider al sezonului în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. Pilotul braşovean s-a impus la volanul unui Radical SR 8, în cadrul ”Trofeului Râşnov”. Etapa a stat sub egida unor condiţii meteo extrem de dificile, dar miraculos, în timpul celor două manşe de concurs a fost uscat, iar timpii au fost competitivi, deşi se anunţa ploaie şi chiar ninsoare.

Antrenamentele au fost afectate grav de precipitaţii, mulţi piloţi fiind nevoie să abandoneze din cauza problemelor tehnice şi a ieşirilor în decor, cauzate de asfaltul ud.

Dominic Marcu a venit cu o premieră europeană

Motorsportul românesc a bifat la finalul săptămânii trecute o performanţă fabuloasă, ce ne-a adus în prim planul pasionaţilor de electrice. Dominic Marcu a pilotat în premieră europeană o Tesla Performance 3. Pilotul originar din Sinaia a avut un parcurs solid, în ciuda condiţiilor grele şi a terminat pe locul 14. Lucrurile nu se opresc nici pe departe aici, din etapa următoare maşina urmează să fie îmbunătăţită şi astfel avem toate premisele pentru a o vedea mult mai în faţă.

Superba Tesla 3 Performance urmează să sufere o schimbare importantă din punct de vedere tehnic, iar Dominic speră să împingă limitele către clasări în top la categoria Open (n.r. cea mai importantă) din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.

”Sunt foarte mulţumit cum a mers maşina şi cum se simte. Nu mă aşteptam să meargă aşa bine cu setările de stradă, adică anvelope de iarnă, braţe şi suspensii standard. Clar, mai sunt lucruri de îmbunătăţit, în ideea în care ţinuta de drum nu este cea adecvată pentru curse.

(n.r. despre îmbunătăţirile ce urmează să fie făcute) Am luat o suspensie nouă, iar tot ce ţine de braţe şi reglaje vor fi de curse. Sunt convins că o să stea şi mai bine pe drum, din punct de vedere power(n.r. legat de putere) trage incredibil de bine, dar mai trebuie să lucrăm la sistemul de răcire al bateriilor, pentru că la cum o solicit îşi mai pierde din putere până sus şi asta mai trebuie să facem, să luăm nişte radioatoare din America să lucrăm pe partea de răcire, iar cu toate cele la un loc o să fie totul wow. Dacă cu configuraţia de stradă am reuşit să merge aşa bine, cu toate piesele ce o să le punem va merge şi mai tare. La etape următoare vom vedea exact, sunt foarte fericit şi optimist.

Mulţumesc tuturor celor implicaţi în acest proiect, de la parteneri până la familie, dar şi celor de pe margine ce m-au susţinut”, a spus Marcu, pentru Look Sport.

Costaşii iau o pauză destul de lungă. Următoarea etapă va fi între 9-10 iulie la Reşiţa.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20661811/4/marcu-4.jpg

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele