Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Emeric Dembroschi a făcut o radiografie a echipei naţionale. ”În meciurile amicale suntem tari, dar când e un meci de calificare avem emoţii”

Special Publicat de Ovidiu Neacşu pe 26 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20753957/1/119576917-143745477227131-3012631858862561962-n.jpg

Emeric Dembroschi a vorbit despre actuala echipă naţională şi a făcut comparaţia cu generaţia, de la Mondialul din 1970, din care a făcut şi el parte. 

Emeric Dembroschi a fost cel mai bun jucător al echipei naţionale, la Mondialul din Mexic. El a activat ce-a lungul carierei la Forestierul Sighetu Marmaţiei, Victoria Roman, Dinamo Bacău şi Politehnica Timişoara. Atacantul a reuşit 108 goluri în divizia A, în 386 de partide disputate şi are 27 de prezenţe la echipa naţională, pentru care a marcat de 9 ori.

Fostul mare atacant consideră că dorinţa şi mândria de a juca la echipa României au fost cheia pentru a obţine rezultatele acelea memorabile.

”Consider că ne-am făcut datoria la echipa naţională, la Mondialul din Mexic şi ne-am întors acasă. Pentru mine atunci când era o miză mai mare, atunci eram cel mai tare şi aşa s-a întâmplat şi la Europene şi la calificare la Mondiale, cu cât era miza mai mare, cu atât eram mai puternic şi cred că am avut psihic bun şi la meciurile mari puteam să fac diferenţa.

În meciurile amicale suntem tari, dar când e un meci de calificare avem emoţii, ce emoţii, mai bine ai emoţii la amicale. Pai eu la amicale jucam prost, dar când veneau meciurile importante ieşeam în faţă. Atunci era mai multă dorinţă, era o mândrie să joci la echipa naţională, iar dacă ajungi să joci la Mondiale şi la Europene înseamnă ca ai fost fotbalist. Când cânta imnul îmi curgeau lacrimile din ochi.”, a declarat Emeric Dembroschi, în exclusivitate pentru Prima Sport

Ce a spus Emeric Dembroschi despre legendarul Pele

Naţionala României s-a întâlnit în grupele Campionatului Mondial cu Brazilia lui Pele, iar Dembroschi mărturiseşte că era un jucător excepţional, dar avea momente în care făcea orice ca să câştige.

”Pele era scârbos, era arogant, dar nu stiu să vă zic mai mult că Liţă avea treabă cu el, noi nu ne întâlneam. El era în atac şi eu tot în atac, Liţă cum era apărător îi făcea marcaj. Pele era un jucător complet, dar apela la orice mijloace ca să câştige. Pe vrema aia Pele sau Maradona îţi câştigau şi singuri un meci.”, a declarat fostul mare atacant al naţioanlei.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele