Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Erik Lincar a lămurit situaţia sa de la U. Cluj! Contextul în care se produce despărţirea şi poziţia conducerii

U Cluj Publicat de Popa Robert pe 23 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20829528/1/erik-lincar-2.jpg

Sunt şanse ca în SuperLiga României să se mai producă o schimbare de antrenor, la Universitatea Cluj, de unde Erik Lincar ar putea pleca. Tehnicianul a fost de acord să poarte o discuţie cu Prima Sport în ceea ce priveşte situaţia sa şi a lămurit, în mare măsură, cum stau lucrurile şi ce se va decide în zilele următoare.

Totul, se pare, stă în decizia pe care o va lua Erik Lincar, care este nemulţumit total de modul în care merge echipa în acest start de campionat. Aflat la prima experienţă în prima ligă, Lincar se aştepta ca alta să fie traiectoria echipei, mai ales în contextul investiţiilor făcute în vară şi nu numai.

Antrenorul a precizat pentru Prima Sport că are conducerea alături, în ciuda rezultatelor înregistrate de U. Cluj, lăsând de înţeles că mai mult el este decis să plece de la echipă, decât să fie dat afară.

Lincar nu vrea să stea în poziţia de principal cu forţa, iar o decizie o va lua cel târziu miercuri, fiind şanse să plece, dar şi să rămână şi să conducă echipa şi în etapa următoare. Conducerea îl susţine şi, la rece, e greu de crezut că Lincar va renunţa atât de repede la un context la care visează de ani de zile, să antreneze în SuperLiga României.

Nici clauza nu e o problemă în ceea ce priveşte eventuala plecare de la gruparea din Ardeal.

Momentan nu ştiu, nu am luat o decizie. Lumea trebuie să înţeleagă că relaţia mea cu clubul e foarte deschisă. Ideea nu e că eu trebuie să plec, să vin. Oamenii mă susţin. A fost doar ideea mea după meciul cu Sepsi. E normal, din punctul meu de vedere, ca un antrenor să îşi pună semne de întrebare după ce pierde 3-4 etape. Nu e normal?

Eu sunt motivat, dar sunt mai mulţi factori la mijloc. Eu cred că e un moment zero pentru mine şi pentru stafful meu. Apar multe lucruri în presă, iar pe mine mă deranjează. Că nu plec din cauza unei sume de bani... nu are legătură cu nimic. E doar momentul pe care noi îl avem acum.

Nu mă deranjează că apar nume de antrenori. Şi eu am venit în locul altor antrenori. E un lucru asumat acesta, să mergi la un club şi să pleci după, dar nu e asta tema discuţiei, discuţia e mult mai complexă şi nu are legătură cu banii sau că mi-a zis cineva să plec.

Situaţia de acum are legătură cu personalitatea şi caracterul meu. Nu se ştie dacă voi mai fi etapa următoare, voi discuta cu conducerea. S-ar putea să fiu, s-ar putea să nu fiu. Azi sau mâine se va regla situaţia.

E un club în care există înţelegere, e linişte, discuţiile sunt echilibrate şi normale”, a spus Lincar pentru Prima Sport!

Echipa antrenată de Lincar nu a avut parcurs bun până în acest moment şi nu a simţit încă de gustul victorie în SuperLigă. Ardelenii au avut două rezultate de egalitate cu două dintre cele mai bune echipe, FCSB ş Universitate Craiova, dar apoi lucrurile nu au mers la fel de bine în următoarele partide, în care ”U” Cluj a fost învinsă pe rând de FC Argeş, Petrolul Ploieşti, UTA Arad şi Sepsi.

Leo Grozavu, acord pentru a prelua U. Cluj?! 

Leo Grozavu şi-a dat acordul, potrivit ultimelor informaţii apărute, pentru a semna cu Universitatea Cluj. Discuţiile nu au durat mult, Grozavu dorind să antreneze la Cluj, dar au fost întârziate de o operaţie la menisc la care a fost supus antrenorul.

Totul depinde, iată, şi de cum vor decurge discuţiile dintre Erik Lincar şi conducerea Clujului, antrenorul precizând clar că are susţinerea oamenilor care decid soarta clubului.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele