Ultima oră
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate

EXCLUSIV: ”Este un ritm infernal pentru toate echipele”. Real Madrid poate avea mari probleme în Liga Campionilor

Special Publicat de Daian Cutu pe 27 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19566648/1/fotbal-look-123.jpg

Etapa a doua din faza grupelor Ligii Campionilor 2020/2021 începe marţi, în direct pe canalele Look Sport. Vedem la lucru granzii Real Madrid, Liverpool, Bayern şi City şi stăm cu ochii pe Atalanta - Ajax, meciul care promite spectacol pe toate fronturile.

Cristi Dulca a explicat în studiolul Champions League de la Look Sport+ despre dificultatea de a juca în trei în trei zile, dând exemplul lui Real Madrid, care a cedat în prima etapă, surprinzător cu Şahtior Doneţk, scor 3-2.

Victoria din El Clasico este o gură de oxigen pentru trupa lui Zidane, care va juca contra celor de la Gladbach cu un lot obosit şi care suferă în defensivă, pe bandă.

”Acest ritm se vede. O echipă care a pierdut în Champions League. E greu, au şi probleme pe bandă, la fundaşul dreapta. Este un ritm infernal pentru toate echipele”

Borussia Monchengladbach - Real Madrid (22:00), live pe LookSport+ şi Look 4K. Echipele probabile:

  • Gladbach: Sommer - Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini - Kramer, Neuhaus - Hofmann, Embolo, Thuram - Plea
  • Real Madrid: Courtois - Vazquez, Varane, Ramos, Mendy - Valverde, Casemiro, Kroos - Vinicius, Benzema, Asensio
De ştiut despre meci:
  • În timp ce Real nu a pierdut niciunul dintre ultimele nouă meciuri contra echipelor din Germania, Gladbach are doar o victorie în ultimele 11 întrevederi cu formaţii iberice.
  • Venită după trei înfrângeri europene la rând, Real Madrid stabileşte, dacă pierde din nou, un record istoric nedorit: patru eşecuri consecutive pentru prima oară în istoria glorioasă a clubului.
https://i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19565341/2/b.jpg

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele