Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

EXCLUSIV | FC Voluntari, taxată pentru că nu i-a propus prelungirea lui Liviu Ciobotariu: ”Amatorism total!”

FC Voluntari Publicat pe 19 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20712241/1/liviu-ciobotariu.jpg

Liviu Ciobotariu este pe cale să rămână liber de contract, deşi a făcut un sezon fantastic cu FC Voluntari. I-a dus în play-off-ul din Casa Liga 1 pe ilfoveni, dar a reuşit să îi califice şi în finala Cupei României, acolo unde au pierdut cu Sepsi, scor 1-2. Se pare că formaţia din Voluntari nu i-a oferit un nou contract lui Ciobotariu.

Antrenorul aşa a lăsat de înţeles la finalul eşecului din cupă, spunând că rămâne de văzut dacă va continua sau nu la FC Voluntari. Deşi a obţinut rezultate excelente, nu a primit o propunere de prelungire a înţelegerii scadente la finalul sezonului acesta.

Ioan Ovidiu Sabău a comentat detaliul în cadrul emisiunii Fotbal Show, de pe Prima Sport 1, şi consideră că decizia conducerii de la Voluntari este una amatorească.

Este o greşeală că nici măcar nu i s-a propus prelungirea lui Ciobotariu. El dacă era să i se propună, spunea la interviuri că se negociază. Amatorism total! Ai un om care îţi califică echipa în play-off, ţi-o duce în finala Cupei României, iar tu... . Nu vreau să acuz pe nimeni, dar nu ştiu dacă e corect ce se întâmplă cu Ciobotariu”, a afirmat Sabău în emisiunea Fotbal Show.

FC Voluntari, eşec cu Sepsi în finala Cupei României 

Jucătorii de la Sepsi OSK au primit Cupa României de la preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, trofeu câştigat în premieră. Sepsi s-a impus în premieră, scor 2-1, cu FC Voluntari.Trofeul a fost ridicat de căpitanul Bogdan Mitrea. La ceremonia de pe stadionul Giuleşti primii au fost premiaţi arbitrii conduşi de Sebastian Colţescu. Au urmat jucătorii de la FC Voluntari şi apoi cei de la Sepsi.

Sepsi a mai jucat finala Cupei în 2020, când a fost învinsă de FCSB, scor 1-0. Joi seară, pe stadionul Giuleşti, golurile învingătorilor au fost marcate de Ştefănescu ‘22, ’38. Pentru FC Voluntari a înscris Dumitrescu de la Sepsi, în minutul 90+5, în propria poartă.

La meci au asistat 8.128 de spectatori. Imnul României a fost cântat înainte de finală de Corul Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”.

Ca urmare a succesului de joi, Sepsi va juca în turul doi preliminar al Conference League.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele