Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

EXCLUSIV | FCSB negociază aducerea unui tânăr important din SuperLiga României! Gigi Becali ţinteşte transferul lui Marius Ştefănescu. Reacţia patronului lui Sepsi. Update

FCSB Publicat pe 12 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20813780/1/sepsi-paun-stefanescu.jpg

Update: Laszlo Dioszegi, patronul formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe, a reacţionat după ce Prima Sport a dezvăluit interesul celor de la FCSB pentru Marius Ştefănescu (23 de ani), cel mai bun fotbalist al covăsnenilor.

Dioszegi susţine că nu s-a înţeles încă pentru transferul lui Ştefănescu, însă se poate discuta în eventualitatea în care Gigi Becali vine cu o ofertă avantajoasă pentru fotbalist şi club.

”Nu ne-am înţeles cu cei de la FCSB, nu am discutat cu nimeni pentru Ştefănescu. El este accidentat. La o ofertă care e avantajoasă pentru club şi pentru jucător se poate discuta. Nu ne-am gândit la o sumă la care am renunţa la el.”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru ProSport.


FCSB poate da marea lovitură a verii! Vicecampioana României se află în negocieri cu unul dintre cei mai buni tineri din SuperLiga României. Prima Sport a aflat că Marius Ştefănescu, de la Sepsi, în vârstă de 23 de ani, e dorit de Gigi Becali! Jucătorul născut la Caracal a făcut un sezon precedent foarte bun, iar astfel a intrat în atenţia FCSB-ului.

Oficialii echipei bucureştene au intrat în discuţii cu omologii lor de la Sepsi, din informaţiile Prima Sport, care au fost prezentate în cadrul emisiunii Fotbal Show. Moderatorul Vlad Măcicăşan a făcut următoarele precizări:

Ştefănescu, de la Sepsi, ar fi în negocieri cu FCSB. Ştefănescu care a ajuns şi la echipa naţională. N-a făcut deplasarea în Suedia pentru meciul cu Djurgardens”.

Aflat în platoul emisiunii Fotbal Show, Ioan Ovidiu Sabău a comentat subiectul:

E un jucător care a arătat bine în campionatul trecut, mai ales pe final. A fost decisiv pentru Sepsi. El e un jucător tehnic, rapid cu mingea la picior, are execuţii. Leo Grozavu, care îl ştie foarte bine, spunea că e şi un băiat serios. Ar fi un transfer bun pentru FCSB”.

Marius Ştefănescu, sezon trecut excelent! 

Ştefănescu a prins 41 de partide sezonul trecut, a marcat de 12 ori şi a livrat patru asisturi. Şi această stagiune a fost începută bine de el, cu două goluri şi două pase decisive în patru partide. A şi debutat pentru naţionala României, bifând 58 de minute în partida cu Muntenegru din Giuleşti.

Ştefănescu s-a format la Sepsi, iar în mai a semnat contractul de prelungire.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele