Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

EXCLUSIV | Florin Răducioiu avertizează că Rapid poate intra pe o pantă descendentă dacă nu leagă victoriile: ”Mutu trebuie să aibă grijă”

Rapid Publicat pe 11 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21015001/1/florin-raducioiu.png

Rapid a mai pierdut un meci în SuperLiga României, tot cu FC U Craiova, în Giuleşti, scor 1-2, iar Florin Răducioiu avertizează că echipa lui Adrian Mutu ar putea intra în criză din acest motiv, dacă nu leagă repede câteva victorii. Oricum, fanii au fost supăraţi pentru un nou eşec în faţa formaţiei patronate de Adrian Mititelu.

Fost atacant al naţionalei României, Răducioiu nu o vede pe Rapid o surpriză neplăcută şi să rateze play-off-ul în acest sezon, dar avertizează că poate intra pe o pantă negativă, mai ales că Rapid a făcut în acest an un alt pas greşit în urmă cu două etape, remiză cu o echipă din zona retrogradării, 0-0 cu Universitatea Cluj.

Rapid e o echipă bună, va juca în play-off. Dacă ar fi câştigat cu FC U Craiova, ar fi fost şi mai bine, dar la meciul de aseară a arătat că nu are potenţialul ofensiv arătat cu alte echipe. Joci cu echipe mai puternice, aşa cum a fost FC U Craiova, şi se întâmplă ce s-a întâmplat, dar rămâne de văzut dacă Mutu va găsi soluţiile să iasă din această situaţie.

Dacă pierzi al doilea meci, poţi să intri în criză, dar, oricum, locul Rapidului în play-off e asigurat”, a spus Florin Răducioiu în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Rezumatul partidei Rapid - FC U Craiova 

Adrian Mutu ştie cum a pierdut Rapid partida cu FC U Craiova

Rapid a pierdut şi vineri seară în faţa FC U Craiova, într-o partidă care a fost în direct pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro. S-a terminat 2-1 pentru olteni disputa din Giuleşti, iar Adrian Mutu a tras concluziile serii, una tristă după cum a catalogat-o el.

Adrian Mutu, fostul decar al echipei naţionale, e convins că Rapid a pierdut din cauza faptului că a luat gol foarte repede, încă din minutul 1, când a punctat Juan Bauza. Astfel, mentalul jucătorilor săi a fost afectat, iar din acest motiv n-au mai putut reveni, n-au evoluat la potenţial maxim şi au cedat.

A fost un meci dificil, a fost o seară ciudată, am început prost jocul, am primit gol în secunda 45 şi asta ne-a turnat plumb în picioare. Ne-a luat minute bune să ne revenim, am încercat să egalăm, am atacat, dar nu ne-a ieşit. N-a fost seara noastră, câţiva jucători n-au fost într-o seară bună, iar asta s-a văzut.

Mental, se schimbă meciul când iei gol în primele secunde, mai ales că noi nu mai câştigasem de ceva timp cu Craiova.

Ne-am revenit abia spre sfârşitul reprizei. După golul doi al lor, ne-a fost greu să mai egalăm. Dacă înscriam mai devreme, cine ştie care ar fi fost rezultatul final... E un duş rece pentru noi, dar mergem înainte. Din păcate, e o înfrângere care ne doare, dar n-avem ce să facem, trebuie să uităm cât mai repede seara asta şi trebuie să mergem la Mioveni ca să câştigăm”, a declarat Adrian Mutu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele