Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Răducioiu exclude echipa din lupta la titlu: ”Nu va face faţă, nu o văd în primele patru” ǀ EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 9 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21251023/1/screenshot-183.png

Florin Răducioiu a conturat lupta la play-off-ul SuperLigii României, la titlu apoi, dar consideră că o echipă nu poate emite pretenţii la locul 1, ba nici la primele patru poziţii. Fostul atacant al naţionalei României a făcut, în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, analiza clubului Sepsi.

Sepsi s-a impus cu 1-0 în Supercupa României, contra Farului, dar Florin Răducioiu nu o vede capabilă să ”spargă” top 4 şi să intre în rândul celor mai bune cluburi din România, din SuperLigă.

În primul rând, specialistul Prima Sport nu consideră că Sepsi are un lot capabil să tindă la o astfel de performanţă, cu atât mai puţin la primul loc, la titlu.

Nu cred că poate emite pretenţii la primele patru locuri. Pot să îmi imaginez că Sepsi va fi în play-off, pe locul 6, pe acolo. Pe durata campionatului, e greu! Sepsi nu cred că va face faţă, nu cred că are lot la nivelul altor echipe.

În general, Sepsi începe bine campionatul, dar presiunea o face să cedeze, să piardă puncte”, a spus Florin Răducioiu în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Emisiunea Fotbal Show, după Supercupa României, Farul - Sepsi 

Sepsi a câştigat Supercupa României! 

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, scor 1-0, formaţia Farul Constanţa şi a câştigat Supercupa României, primul trofeu al noului sezon fotbalistic intern. Confruntarea a fost în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro!

La Ploieşti, prima repriză a partidei dintre echipa campioană, Farul, şi câştigătoarea Cupei, Sepsi, a fost săracă în faze de poartă. Adrian Mazilu şi-a reglat şutul în minutul 12, când a tras peste poartă din marginea careului, iar Marius Ştefănescu şi Borza i-au urmat exemplul, trimiţând şuturi care nu au constituit un pericol pentru cei doi portari. În minutul 38, Mihai Bălaşa a ratat şi el poarta, trimiţând peste transversală, la un corner, şi la pauză s-a intrat cu scor egal, 0-0.

Repriza secundă a debutat cu golul din minutul 47 al lui Ion Gheorghe, care a profitat de o centrare a lui Denis Ciobotariu. Covăsnenii au mai trecut odată pe lângă gol în minutul 52, prin Marius Ştefănescu. Farul a replicat prin Enes Sali - şut peste poartă, din careu, însă pentru echipa campioană primul şut pe spaţiul porţii a fost o lovitură liberă a lui Alibec, respinsă de Niczuly în minutul 83.

Pe final nu s-a mai întâmplat nimic notabil şi Sepsi câştigă pentru a doua oară consecutiv Supercupa României, reuşind să cucerească al patrulea trofeu din 2021.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele