Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Florin Răducioiu îi face praf pe conducătorii unui club din SuperLigă: ”Au distrus tot ce au putut, şi-au bătut joc de munca fotbaliştilor”

Hermannstadt Publicat pe 4 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21043100/1/florin-raducioiu.png

FC Hermannstadt are mari probleme în ultimele etape din SuperLiga României, adunând multe meciuri fără victorie, dar nici prestaţii prea bune nu au avut elevii lui Marius Măldărăşanu, care cad în clasamentul primei divizii de la o etapă la alta.

Chiar dacă problemele financiare s-au mai reglat, Florin Răducioiu, specialist Prima Sport, e de părere că situaţia clubului e influenţată direct de patroni, de conducători, care au stricat parcursul pe care FC Hermannstadt putea să îl aibă în această stagiune.

Înaintea partidei cu Rapid, FC Hermannstadt a adunat şapte meciuri fără victorie în SuperLiga României, perioadă în care a strâns numai două puncte.

E păcat pentru ce au făcut aceşti băieţi! Conducătorii au distrus tot ce au putut, nu ştiu cine finanţează, ce conducători sunt acolo, dar să le fie ruşine acestor conducători. Au distrus munca acestor băieţi, puteau ajunge în rândul locurilor de play-off. Poate nu intrau, dar erau acolo.

Măldărăşanu e un antrenor pe care îl apreciez, a ţinut cât a putut jucătorii în priză”, a declarat Florin Răducioiu în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Emisiunea Fotbal Show 

Hermannstadt, de nerecunoscut în 2023

Runda trecută, Universitatea Cluj a învins în deplasare, formaţia FC Hermannstadt, scor 1-0, în primul meci al etapei a 28 din Superligă.

Oaspeţii au marcat în minutul 10, când, după o acţiune personală, Nistor i-a pasat în careu lui Ioan Filip,iar acesta a înscris cu câlcâiul, de lângă Biceanu.

Zdruncinaţi de penalizarea de 9 puncte impusă de TAS, cei de la Hermannstadt sunt fără victorie în noul an, lucru care îl nelinişteşte serios pe antrenorul Marius Măldărăşanu.

”Din pacate diferenţa o fac golurile. Ei au marcat când au avut noi nu chiar nici din penalty. Nu înţeleg de ce jucăm după ce primim gol şi nu jucăm de la început aşa mai ales că jucam acasă. Diferenţa o face încrederea care nu există la momentul ăsta!” a explicat Măldărăşanu, la finele partidei.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele