Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!

EXCLUSIV | Formaţia din SuperLiga României care l-a impresionat pe Gică Popescu: ”Este surpriza campionatului”

Superliga Publicat pe 10 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20855395/1/gica-popescu.png

FC Hermannstadt este singura echipă din SuperLiga României care nu a pierdut până acum, în nouă meciuri! Chiar dacă e nou-promovată şi are grave probleme cu banii, e sus în ierarhie şi se află peste cele mai importante cluburi din fotbalul nostru, CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova.

Aflat în platoul emisiunii Fotbal Show, de pe Prima Sport 1, Gică Popescu, legendă a fotbalului românesc şi actual conducător al Farului, a rămas surprins de modul în care se exprimă formaţia pregătită de Marius Măldărăşanu, considerat, în altă ordine de idei, un antrenor cu un viitor important, cel puţin la nivelul la care a fost ca fotbalist.

Popescu este chiar impresionat de FC Hermannstadt, mai ales că în ultimele săptămâni s-a vorbit des şi realist despre posibilitatea ca echipa să dispară.

Este surpriza plăcută a acestui campionat, o echipă care are probleme financiare, se discută şi despre desfiinţarea clubului, dar iată că partea administrativă nu are legătură cu partea sportivă. Se discuta despre depunerea memoriilor jucătorilor, dar se pare să situaţia s-a redresat, echipa e pe locul 2, e singura echipă neînvinsă a campionatului”, a punctat Gică Popescu în emisiunea Fotbal Show!

Hermannstadt, 2-1 cu Petrolul

FC Hermannstadt a învins sâmbătă, pe teren propriu, la Mediaş, Petrolul Ploieşti, scor 2-1, cu un gol marcat la ultima fază a meciului, transmis de Prima Sport 2, din etapa zecea a Superligii.

Takayuki Seto a deschis scorul pentru sibieni, cu un autogol imparabil, în minutul 10. Petrolul a egalat în minutul 28, prin Irobiso. Hermannstadt a câştigat prin golul lui Stoica, din minutul 90+4. Hermannstadt este singura echipă neînvinsă din Superligă.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele