Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

EXCLUSIV | Fostul preşedinte al celor de la CFR a vorbit despre situaţia lui Chipciu. ”Nu e un motiv pentru a scăpa de el”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 5 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20341200/1/chi.jpg

Mijlocaşul Alexandru Chipciu (32 de ani) a fost exclus din lotul echipei CFR Cluj şi a fost eliminat de pe lista UEFA pentru meciurile din cupele europene, după un conflict cu un coechipier, la antrenament.

Potrivit informaţiilor prezentate în exclusivitate de Look Sport, Alex Chipciu a sărit să-l bată pe Otto Hindrich în timpul antrenamentului, după ce tânărul portar l-a lovit cu o minge în faţă la un joc-şcoală. Ulterior, Chipciu şi-a scos tricoul şi a părăsit nervos terenul, fără a discuta cu antrenorul.

Printr-o intervenţie telefonică la Look Sport LIVE, Iuliu Mureşan, preşedintele care a scris istorie la CFR a declarat că fotbalistul nu ar trebui exclus, dacă motivele sunt doar cele care au apărut în presă.

”Nu e un motiv pentru a scăpa de el. Dacă sunt motive de care nu ştiu eu, atunci e altă discuţie”, a explicat Mureşan, la Look Sport+.

Cheia e la antrenor

Fotbalistul ar putea rămâne totuşi în angrenajul campioanei României. Cei de la Gazeta Sporturilor scriu că totul depinde de Marius Şumudică, dacă acesta revine sau nu la sentimente mai bune faţă de fotbalist.

Conducerea va lua o decizie finală doar după ce antrenorul va da un răspuns final.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele