adplus-dvertising
Ultima oră
Rapid cere să nu mai fie condusă la centru de un arbitru! Scrisoarea deschisă a preşedintelui clubului către Vassaras Rapid cere să nu mai fie condusă la centru de un arbitru! Scrisoarea deschisă a preşedintelui clubului către Vassaras
Csikszereda a ratat calificarea în turul doi al UEFA Youth League. Eşec categoric în returul cu Galatasaray Csikszereda a ratat calificarea în turul doi al UEFA Youth League. Eşec categoric în returul cu Galatasaray
FCSB, cu lotul decimat în Danemarca. Numele importante menajate pentru meciul cu Silkeborg FCSB, cu lotul decimat în Danemarca. Numele importante menajate pentru meciul cu Silkeborg
Boxerii din Rusia şi din Belarus vor putea participa la competiţiile IBA Boxerii din Rusia şi din Belarus vor putea participa la competiţiile IBA
Costel Gâlcă a negociat cu o formaţie din Superliga. ”Nu ne-am înţeles la detaliile din contract” Costel Gâlcă a negociat cu o formaţie din Superliga. ”Nu ne-am înţeles la detaliile din contract”
Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf revine în folosinţa gratuită a FR de Rugby Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf revine în folosinţa gratuită a FR de Rugby

EXCLUSIV | FRF, anunţ oficial în cazul lui Edi Iordănescu! România va continua cu el la conducere, chiar dacă va retrograda

Echipa nationala Publicat pe 24 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20868346/1/edi-iordanescu-2.jpg

Edi Iordănescu nu va pleca de la echipa naţională, nici dacă România va retrograda în divizie! Mihai Stoichiţă a anunţat, în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1, că fiul lui Anghel Iordănescu va continua să fie selecţioner. FRF a decis să dea continuitate la nivelul băncii tehnice, pentru că în ultimii ani a schimbat destul de des antrenorii, aproape de la campanie la campanie.

Mihai Stoichiţă atrage atenţia că există un punct de plecare în urma partidei cu Finlanda, chiar dacă România a făcut doar o remiză, scor 1-1. I-a plăcut cum a gândit Iordănescu jocul, iar singurul detaliu care i-a displăcut a fost cel al scorului final, că tricolorii nu au mai marcat la ocaziile bune avute.

Jocul mă mulţumeşte, e prima dată când vedem o construcţie interesantă din partea naţionalei, faze frumoase, posesie. Apărarea a fost destul de solidă, cu excepţia anumitor momente. Trebuia să câştigăm, aceasta e concluzia, şi oficialii lor au zis la fel. Toată echipa ne-a mulţumit, chiar dacă rămâne supărarea că n-am mai marcat.

Am mai spus de nu ştiu câte ori, Edi Iordănescu va continua la naţională! Am tot schimbat antrenori, încercăm să mergem pe continuitate”, a spus Mihai Stoichiţă în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Dorinel Munteanu, de aceeaşi părere

România mai are un meci pentru a evita ultimul loc în clasamentul din Liga Naţiunilor şi, implicit, pentru a evita retrogradarea în Divizia C. Cu siguranţă, dacă se va întâmpla acest lucru, vor fi multe voci care vor spune că e nevoie de o altă schimbare de selecţioner, dar Dorinel Munteanu, omul cu cele mai multe prezenţe în tricoul primei reprezentative, unul dintre jucătorii componenţi ai ”Generaţiei de Aur”, e convins că nu aceasta e varianta pe care FRF trebuie să o abordeze.

Într-o intervenţie telefonică avută în emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1, Dorinel Munteanu a afirmat că ar fi o eroare încă o înlocuire a antrenorului şi că ar fi cel mai bine să se meargă pe principiul continuătăţii. Însă, Dorinel Munteanu a accentuat faptul că Edi Iordănescu trebuie să ţină cont de opiniile oamenilor care au realizat lucruri mari pentru fotbalul românesc, să accepte sfaturi. 

(N.r. – Credeţi că ar fi benefică schimbarea selecţionerului dacă România va retrograda?) ”Sincer, nu! S-au făcut multe schimbări, căutări, încât toată lumea s-a săturat! Ar trebui să îi dăm încredere lui Edi, dar trebuie să bage la cap ce îi spun jucătorii din generaţia trecută, avem experienţă. Venim din alt fotbal.

Trebuie să facem un grup unit la naţională, să avem continuitate, să avem spirit de echipă”, a spus Dorinel Munteanu în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri