Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Galamaz, opinie dură la Fotbal Show după FC Argeş - CFR 0-6: "Un dezastru! Mai bine nu se prezentau"

CFR Cluj Publicat pe 7 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20698639/1/dz.jpg


Umilinţa suferită de FC Argeş, 6-0 pe teren propriu cu CFR Cluj, e catalogată drept o evoluţie dezastruoasă de către George Galamaz, expertul Fotbal Show.
 
Chiar dacă laudă recitalul de goluri al celor de la FCSB, fostul fundaş crede că golurile feroviarilor au venit pe greşeli foarte mari ale unei linii defensive visătoare şi incapabilă să se ridice la nivelul unui meci de play-off:
 
"Un dezastru pentru cei de la FC Argeş. Mai bine nu se prezentau. Greşeli destul de mari, dar ne rămân execuţiile şi jocul CFR-ului, cam cel mai bun prestat în ultima vreme. Bineînţeles, ajutaţi de cei de la FC Argeş. Poate au rămas cu gândul la petrecere. Cred că cea mai importantă ştire a serii e ieşirea din luptă a celor de la Craiova, pentru că nu-i mai pot prinde matematic pe cei de la CFR. Recital de goluri al CFR-ului, dar să nu uităm ce greşeli mari au făcut cei de la FC Argeş, cel puţin una la fiecare gol", a declarat Galamaz, sâmbătă seară, la emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1.
 
CFR a făcut un nou pas mare spre titlu! În direct la Prima Sport 1, echipa lui Dan Petrescu a umilit FC Argeş în Trivale, scor 5-0, şi s-a distanţat la cinci puncte de FCSB, care are un meci crucial contra Universităţii Craiova (duminică, 19:30, în direct la Prima Sport 1).
 
De la 1-0 pentru CFR, aşa a început meciul de la Piteşti. Pe o acţiune simplă, cu degajare Letica şi deviere Debeljuh, Păun a preluat bine, a driblat scurt, a şutat şi mingea sa, deviată de Dobrosavlevici, l-a păcălit pe Greab. Era minutul 2...Peste alte 18 minute, Honciu a pus mâna pe minge în careu, Chivulete a dictat penalty, iar Deac a transformat sigur. În minutul 37, acelaşi Deac l-a servit pe Manea, iar bomba fundaşului dreapta s-a oprit în plasa porţii. Şi, pentru ca repriza să fie una perfectă, Debeljuh, servit de Deac, a făcut 4-0 pe contraatac.
 
Mulţumit în sfârşit, Petrescu a început să-şi odihnească jucătorii importanţi, dar nu înainte ca CFR să facă 5-0 în minutul 60, când Manea l-a lăsat singur cu poarta goală pe Debeljuh şi croatul nu a ratat. Incapabilă să riposteze, FC Argeş a rămas cu gândul la returul semifinalelor Cupei României, cu FC Voluntari, şi are o apărare horror în play-off: 23 de goluri încasate în opt meciuri!
 
Pentru CFR, succesul din Trivale e unul crucial, datorită căruia pune cinci puncte între ea şi FCSB înaintea deplasării roş-albaştrilor în Bănie.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele