Ultima oră
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris

EXCLUSIV | Gaz Metan a avut rival în lupta pentru Eric: "Am avut o ofertă de la Dunărea Călăraşi". De ce a refuzat brazilianul să meargă în Liga 2

Liga II Publicat pe 26 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20017131/1/maxresdefault-1.jpg


Eric de Oliveira, 35 de ani, cel mai bun marcator străin din istoria fotbalului românesc, a dezvăluit, vineri seară, că a avut o ofertă concretă de la Dunărea Călăraşi.
 
Brazilianul a ales, însă, să semneze cu Gaz Metan Mediaş până la finalul acestui sezon, dorind să fie aproape de familia sa, în ciuda eforturilor depuse de Cristi Pustai, fostul său antrenor, de a-l convinge să coboare în Liga 2:
 
"Am avut ofertă de la cei de la Dunărea Călăraşi, unde Pustai doreşte foarte mult promovarea. Am simţit că nu era momentul, aveam o şansă mai mare să mă întorc acasă, pentru că am stat destul de mult departe de familia mea. Creşte nivelul din Liga 2, ar fi o plăcere să deschizi televizorul şi să vezi U Cluj, Petrolul şi Rapid, echipele de tradiţie", a declarat Eric, la Fotbal Look.

Eric a mai jucat în alte trei perioade la Gaz Metan, unde are 147 de meciuri, 36 de goluri şi 31 de asisturi 

De altfel, Eric a venit prima dată în România chiar la Mediaş, în 2007. Ajungea în campionatul nostru din ţara natală, iar prima experienţă a durat patru ani. Apoi, Eric a mai jucat la Gaz Metan în perioadele 2012-2013 şi 2016-2017. În tot acest timp, a prins 147 de meciuri, a marcat de 36 de ori şi a oferit 31 de pase decisive.
 
Brazilianul este pregătit să se întoarcă la clubul unde are cele mai bune statistici ale carierei de până acum şi unde şi-a petrecut o parte importantă a vieţii. De altfel, el are şi un pub deschis la Mediaş.
 
În vârstă de 35 de ani, Eric a devenit recent cel mai bun marcator străin din istoria primei ligi a României, în tricoul echipei FC Voluntari marcând golul cu numărul 65 pe prima scenă a fotbalului românesc. Evenimentul s-a petrecut în partida cu FC Hermannstadt din data de 22.02.2020.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele