Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV

EXCLUSIV | Gică Popescu, cuvinte de laudă pentru Adrian Mazilu: ”E profilul unui jucător de echipă mare”

Farul Constanta Publicat pe 26 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21033416/1/gica-popescu-123.png

Adrian Mazilu este noul puşti care promite să facă senzaţie în SuperLiga României, lansat de Gică Hagi. Vârful are doar 17 ani, dar deja impresionează şi a marcat de trei ori în acest sezon, în nouă partide. Gică Popescu e convins că echipa pe care o reprezintă va obţine bani frumoşi de pe urma lui Mazilu.

Aflat în platoul emisiunii Fotbal Show, de la Prima Sport 1, Gică Popescu a declarat că atacantul va pleca de la Farul pentru preţul corect, dacă Gică Hagi nu va reuşi să facă rost de alte surse de finanţare şi va fi nevoit să îl vândă.

În acest moment, Transfermarkt îl cotează pe Mazilu la 100.000 de euro, dar cu siguranţă constănţenii vor cere mult mai mult, pentru a acoperi o bună parte din bugetul anual, dacă vor decide, până la urmă, să îl vândă pe puşti.

Gică Popescu are cuvinte frumoase pentru el şi a precizat că îl vede la un nivel înalt, să ajungă la un club important din Europa peste câţiva ani.

Mi-aş dori ca parcursul său să fie unul ascendent, să continue parcursul bun, are şi calităţi fizice incredibile, simţul porţii nemaipomenit! Are tot ce trebuie pentru a fi un mare atacant. Este profilul unui jucător de echipă mare, o echipă care atacă.

Are viteză, are fizic, are simţ al porţii, are ingredientele necesare pentru a deveni un jucător de top! Nu ştim cu cât îl vom vinde, dar dacă nu vom avea bani, asta va trebui să facem. Cum facem în fiecare an.

Dacă nu vom găsi alte surse de venit, atunci poate îl vom vinde dacă va fi cazul, pentru a ne acoperi deficitul de buget”, a spus Gică Popescu în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Mazilu a adus victoria în partida cu UTA

Farul Constanţa a învins în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii. Golul a fost marcat de tânărul Mazilu, în minutul 60.

Tânărul fotbalist a declarat că este foarte motivat şi speră ca cei de la Farul să rămână pe primul loc până la finalul sezonului.

”Ne motivăm la fiecare meci, pentru că suntem acolo sus. Trebuie să câştigăm fiecare meci în parte şi să rămânem acolo unde ne este locul.

Credeam, pentru că muncesc foarte mult la antrenamente. Sper să îmi ajut echipa cât mai mult cu goluri şi pase de gol.

Ne dă multă încredere. Urmează două meciuri foarte grele, cu o deplasare lungă. Nu contează cine intră. Toţi atacanţii sunt buni şi trebuie să facem toţi faţă. Atacanţii aduc victoria”,
 a declarat Mazilu, la finele partidei.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele