Ultima oră
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out
Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme
WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021 WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021
Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal
Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul” Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul”
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA

EXCLUSIV | Gică Popescu nu s-a ascuns printre cuvinte după retrogradarea României: ”Echipa naţională a plâns după jucători ca Hagi”

Echipa nationala Publicat pe 27 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20870694/1/fc-viitorul-astra-giurgiu-liga-1-casa-pariurilor-5-12-2019.jpg

Ianis Hagi, Valentin Mihăilă şi Vlad Chiricheş au absentat de la echipa naţională la ultima acţiune din actuala ediţie de Nations League, terminată pentru România aseară, în Giuleşti, în victoria de palmares cu Bosnia, scor 4-1. Gică Popescu nu crede, însă, că jocurile cu Finlanda şi Bosnia au fost influenţate în vreun fel de absenţa celor trei.

În acest moment, România nu are un jucător pe care să conteze şi care să fie remarcat ca fotbalist-cheie. Dacă în urmă cu ani Gică Hagi era pionul principal al naţionalei, în acest moment selecţionata pregătită de Edi Iordănescu nu se poate lăuda cu un astfel de jucător.

Niciunul din cei trei nu are o istorie importantă la naţională. Echipa naţională poate să joace fără oricine, a făcut-o şi fără Hagi. Echipa naţională a plâns după jucători ca Gică, dar a mers mai departe. E adevărat, arăta altfel cu Gică Hagi naţionala, dar s-a descurcat şi fără el.

Aş vrea să vorbim despre faptul că nu am avut un jucător şi de aceea nu am câştigat nu ştiu ce meci, dar în acest moment nu putem spune asta”, a spus Gică Popescu la Prima TV, după România – Bosnia 4-1.

România, victorie la scor cu Bosnia în ultimul meci din Nations League

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Divizia A.

  • Au marcat Man ’38, Puşcaş ’73, ‘86 şi Raţiu ’79 pentru tricolori, respectiv Dzeko ’77 pentru bosniaci.

La celălalt meci din grupă, Muntenegru – Finlanda, scor 0-2. În minutul 17, de la muntenegreni a fost eliminat Tomasevici. Au marcat Antman ’47 şi Kallman ’53.

Clasamentul final al grupei: 1. Bosnia – 11 puncte, 2. Finlanda – 8 puncte, 3. Muntenegru – 7 puncte, 4. România – 7 puncte.

Bosnia şi Herţegovina a promovat în Divizia A, iar România a retrogradat în al treilea eşalon valoric.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri