Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

EXCLUSIV | Încă un fotbalist revitalizat de Marius Şumudică. ”Dan Petrescu şi Edi Iordănescu nu au reuşit să facă aceste lucruri cu el”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 13 iul 2021
mail-share icon Email

CFR Cluj evoluează în Bosnia, pe terenul celor de la Borac Banja Luka, marţi, de la ora 21.00, în meciul retur din turul I al Ligii Campionilor. Campioana României s-a impus în tur cu 3-1, într-un meci pe care l-a controlat autoritar. Golurile „vişiniilor” au fost marcate de Billel Omrani (11’), Ciprian Deac (28’) şi Runar Mar Sigurjonsson (60’), iar Panagiotis Moraitis a semnat reuşita bosniecilor (45+1’).

Remarcatul startului de sezon din tabăra ardelenilor este Billel Omrani. Atacantul francez s-a schimbat radical sub comanda lui Marius Şumudică. Ion Ovidiu Sabău a analizat momentele foarte bune prin care jucătorul trecut pe la Marseille le traversează.

”Cei de la Banka Luka mi se pare o echipă modestă comparată cu cei de la CFR. Te pot prinde într-o zi proastă, să îţi dea nişte execuţii de excepţie.

CFR este însă o echipă mult mai puternică. Mă surprinde Omrani, a dispărut de doi, dar acum evoluează excelent. Se pare că Şumudică face ca şi cu Alibec, îi revitalizează. Acum Omrani aleargă mai mult, se implică, practic şi-a recâştigat plăcerea de a juca. Dan Petrescu şi Edi Iordănescu nu au reuşit să facă aceste lucruri cu el”
, a explicat Sabău, la Look Sport+.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele