adplus-dvertising
Ultima oră
Nicolae Dică, ironizat de Porumboiu: "Pune mâna şi lucrează la antrenamente, nu veni cu lăutărisme ieftine!" Nicolae Dică, ironizat de Porumboiu: "Pune mâna şi lucrează la antrenamente, nu veni cu lăutărisme ieftine!"
Victor Becali vine cu explicaţii, după zvonurile apărute în presa italiană despre transferul lui Dennis Man la AC Milan Victor Becali vine cu explicaţii, după zvonurile apărute în presa italiană despre transferul lui Dennis Man la AC Milan
Ucraina vrea să organizeze CM-2030 alături de Spania şi Portugalia Ucraina vrea să organizeze CM-2030 alături de Spania şi Portugalia
MM Stoica laudă un antrenor din SuperLigă: "Doar la el îi vezi pasându-i în careul advers, joacă fotbal" MM Stoica laudă un antrenor din SuperLigă: "Doar la el îi vezi pasându-i în careul advers, joacă fotbal"
Basarab Panduru, reproşuri în direct pentru Adi Mutu: "De ce ai jucat aşa!?" Basarab Panduru, reproşuri în direct pentru Adi Mutu: "De ce ai jucat aşa!?"
Adio, pretenţii în Europa! FCSB merge în Danemarca fără şapte jucători de bază Adio, pretenţii în Europa! FCSB merge în Danemarca fără şapte jucători de bază

EXCLUSIV | Ioan Becali vrea să se implice la Dinamo. "Trebuie clarificată situaţia juridică. Nu ştii cu cine să vorbeşti acum"

Emisiuni Publicat de Andrei Ionascu pe 21 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20130314/1/giovanni-dinamo.jpg

Dinamo riscă să retrogradeze în premieră din prima ligă, iar situaţia financiară a clubului este incertă, în ciuda implicării fanilor. La emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, Ioan Becali a declarat că este dispus să se implice pentru a ajuta clubul Dinamo, în zona de management şi de transferuri.

Deocamdată, Ioan Becali a atras atenţia că situaţia juridică a clubului Dinamo este incertă, fapt care ar putea descuraja eventuali investitori. Pablo Cortacero a rămas în acte acţionarul majoritar, dar fanii ‘câinilor roşii’ aşteaptă o decizie a instanţei în acest caz.

În acelaşi timp, suporterii din programul DDB sunt cei care iau deciziile la club în acest moment, iar agentul FIFA Ioan Becali a atras atenţia că este o situaţie atipică, prin care nu se pot obţine performanţe sportive.

"Dinamo, până nu îşi aranjează în linişte noua conducere... nu se ştie cine conduce. În primul rând, trebuie lichidat Cortacero prin justiţie. În al doilea rând, aceşti suporteri, 15-20 de mii, trebuie să-şi aleagă un număr de votanţi care să aleagă noul Consiliu de Administraţie şi noul preşedinte. Acolo nu ştii cu cine să vorbeşti acum.

Situaţia economică este primordială. Eu când am fost acolo i-am lăsat pe locul 1, la un punct peste Steaua. Dinamo, dacă n-ar avea o perspectivă pe cel puţin 4-5 ani, nu vor avea linişte şi rezultate. Aduci jucători din ligile 3, 4, 5 şi mulţi străini, când Dinamo are jucători în propria pepinieră şi nu-i debutează. Trebuie să facă cum face FCSB. Dar în primul rând trebuie să rezolve problema abonaţilor, care trebuie să decidă o conducere. Acum la Dinamo, Eftimescu semnează ce-i zic suporterii. În primul rând, trebuie clarificată situaţia juridică.

Aş putea sprijini un proiect de la Dinamo, dar prin ceea ce ştiu eu în fotbal. Cum sunt constituite aceste societăţi, marketing, publicitate, transferuri. În sensul ăsta, da", a spus Ioan Becali, la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele