Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

EXCLUSIV | Ioan Ovidiu Sabău a remarcat un veteran din play-out: "Foarte serios, un lider adevărat". VIDEO

Superliga Publicat pe 18 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20123504/1/sabau.png


La 38 de ani, Răzvan Pleşca traversează un sezon bun în poarta lui Gaz Metan Mediaş în Casa Liga 1, iar evoluţiile sale au atras laudele lui Ioan Ovidiu Sabău şi Mirel Albon, sâmbătă seară, în direct la Fotbal Look.
 
Pleşca se află la vârsta la care alţii îşi văd, deja, de cariera de după cariera de fotbalist, dar pregătirea fizică exemplară, experienţa şi maturitatea îi permit să joace titular la Gaz Metan Mediaş în faţa mai tânărului Buzbuchi. Într-un sezon în care a strâns deja 15 meciuri, veteranul va sta între buturi în partidele decisive din play-out, iar Ioan Ovidiu Sabău îl apreciază pentru devotament şi modul în care-şi organizează echipa:
 
"Un băiat foarte serios, îmi place foarte mult cum îşi organizează echipa. E un lider adevărat! E bine pregătit, nu are kilograme în plus. Acolo ar fi o problemă, pentru că pierzi din viteză şi din reacţie când ai kilograme în plus. Dar el arată bine. Am văzut portari cărora li se vede burta când sar după minge. Nu vreau să jignesc sau să dau nume, dar un sportiv de performanţă nu trebuie să aibă burtă", a declarat Sabău, la Fotbal Look.
 
"Mediaşul l-a ţinut ca rezervă a lui Buzbuchi, dar aşa s-a pregătit şi a apărat că a trebuit să-l bage în poartă. Maturitate, experienţă, seriozitate, e punct fix deocamdată!", a completat Mirel Albon, fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal feminin.

 
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele