Ultima oră
Câştigătorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie după ce alţi alergători au încetinit pentru ca el să treacă primul linia de sosire Câştigătorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie după ce alţi alergători au încetinit pentru ca el să treacă primul linia de sosire
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează victoria în prelungiri VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează victoria în prelungiri
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu
David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu
Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea

EXCLUSIV | Ioan Ovidiu Sabău e convins că Edi Iordănescu nu-şi va da demisia din poziţia de selecţioner. Argumentele specialistului Prima Sport

Echipa nationala Publicat pe 27 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20871106/1/ioan-ovidiu-sabau-1.png

Ioan Ovidiu Sabău e convins că Edi Iordănescu va continua la conducerea băncii tehnice a naţionalei, chiar dacă România a retrogradat în divizie în Nations League. Specialistul Prima Sport a declarat în emisiunea Fotbal Show, după succesul cu Bosnia, scor 4-1, că rezultatul din Giuleşti va prima şi că Edi Iordănescu nu îşi va da demisia din poziţia de selecţioner.

Ioan Ovidiu Sabău a lăudat jocul României cu Bosnia, chiar dacă a recunoscut că victoria a fost obţinută, până la urmă, în faţa unei naţionale a Bosniei care nu mai avea o miză şi care a trimis pe teren jucători care au evoluat mai puţin în campania de Nations League.

Dacă România nu ar fi câştigat cu Bosnia, Edi Iordănescu ar fi putut să renunţe la post în opinia lui Ioan Ovidiu Sabău.

Trebuie să îi felicităm pe Edi, pe jucători. Dacă nici atunci când câştigăm nu suntem fericiţi, atunci nu ştiu când o să fim. E o victorie categorică până la urmă, 4-1. Îi felicit pe Edi, stafful său şi aşa mai departe.

Însă, e foarte greu să facem o analiză, nu ştim cum arăta Bosnia dacă trimitea pe teren echipa de bază, cum ar fi fost dacă avea şi meci decisiv. Am retrogradat, dar cred că Edi va continua. Dacă pierdeam, probabil îşi dădea demisia. Cu această victorie, eu cred că nu va pleca, iar lucurile se vor aşeza. Nu cred că va pleca, eu zic că va rămâne la naţională”, a afirmat Ioan Ovidiu Sabău în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

EXCLUSIV | Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională

Gică Popescu nu ştie dacă Edi Iordănescu va mai continua în poziţia de selecţioner şi după ce România a retrogradat în divizie în Nations League. Chiar dacă a trecut de Bosnia cu 4-1, naţionala tot a picat în liga inferioară, motiv pentru care e posibil ca selecţionerul să fie schimbat iar.

Fostul căpitan al Barcelonei a afirmat în emisiunea de la finalul partidei cu Bosnia din Giuleşti, la Prima TV, că e foarte important ce au discutat Edi Iordănescu şi Federaţia Română de Fotbal în momentul în care au semnat contractul.

”Sunt două perspective de discuţie, ceea ce au discutat Edi şi FRF când a fost semnată înţelegerea, dar şi ultimele rezultate obţinute de naţională. Aceste două perspective se bat cap în cap. Nu ştiu care a fost obiectivul trasat de FRF şi care sunt obiectivele FRF pe viitor cu privire la naţională.

Nu ne putem bucura de victorie, a fost în zadar. Muntenegru, ca şi Bosnia, fiind sigure de locul în clasament, au jucat cu echipa a doua. Retrogradarea s-a produs la cele două înfrângeri cu Muntenegru”, a spus Gică Popescu, la Prima TV.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri