Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Ioan Ovidiu Sabău voia un fotbalist din SuperLigă la naţională

Echipa nationala Publicat pe 15 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21228516/1/ovidiu-sabau.jpg

Se apropie următoarele două meciuri ale echipei naţionale din preliminariile EURO 2024, iar în spaţiul public apar nume de jucători care, în opinia anumitor foşti fotbalişti, puteau fi luaţi în calcul de selecţionerul Edi Iordănescu.

  • Elveţia - România se vede la Prima TV, luni, 19 iunie, de la ora 21:45

Specialistul Prima Sport, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, în emisiunea Fotbal Show, că, din punctul lui de vedere, la naţională trebuia să fie un jucător de la Universitatea Cluj, Alexandru Chipciu.

Sabău l-a antrenat pe Chipciu, ajuns la 34 de ani, sezonul trecut, iar în opinia sa merita să fie convocat pentru a acoperi o bandă din defensivă. Stagiunea trecută, Chipciu a prins 39 de meciuri, a marcat de două ori şi a oferit două pase decisive.

Eu l-aş fi văzut pe Chipciu în lot. Un jucător, fundaş stânga, pentru un astfel de joc în deplasare. Trebuie un jucător tare, un jucător puternic, care să îşi câştige duelurile în primul rând, să rămână acolo. La cum a arătat Chipciu în ultimul timp... sigur... tipul acesta de jucător.

Are experienţă, are foame, era bine pregătit, a jucat meci de meci. A jucat foarte, foarte bine! Sigur, este un selecţioner care vede altfel lucrurile, nu ştia dacă mai e motivat Chipciu, dar Camora?”, a spus Ioan Ovidiu Sabău în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Edi Iordănescu, conferinţă de presă înaintea partidei Kosovo - România. Impresiile selecţionerului

Edward Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale a României, a declarat joi, în conferinţa de presă dinaintea meciului cu Kosovo, de vineri, că tricolorii au nevoie de puncte şi că, la un asemenea nivel, orice greşeală poate fi capitală.

Am venit cu multă încredere, cu entuziasm şi cu energie bună. Sunt conştient că vom avea un test dificil împotriva unui adversar care este contracandidat la calificare. Nu sunt de acord că un anumit rezultat ar putea scoate o echipă sau alta din lupta pentru calificare, pentru că suntem abia la începutul campaniei.

Suntem conştienţi că, în ciuda începutului nostru bun de campanie, nu avem nici un fel de garanţie a unui nou rezultat pozitiv, pentru asta trebuie să arătăm foarte bine, chiar să suferim dacă e cazul. Vom avea în faţă un advesar nu doar valoros, ci şi bine motivat. Un adversar care are multă calitate individuală, cu mulţi jucători în campionatele de top ale Europei.

E o echipă care acceptă şi lupta, care acceptă angajamentul. Terenul nu este un atu, dar tebuie să ne adaptăm la orice suprafaţă de joc şi să atragem punctele. Pot să spun că după ce vom bifa şi aceste două jocuri, din patru meciuri disputate până acum, numai puţin de trei sunt în deplasare, iar asta ar putea reprezenta un avantaj pentru noi.

Spun cu toată puterea că am încredere în potenţialul echipei noastre! Trebuie să adunăm puncte şi este un moment în care nu mai este timp pentru alibiuri, ci pentru fapte.

Salut revenirea lui Ianis după accidentare lungă. Ianis a venit bine, este mult mai bine decât era în martie, în septembrie va fi şi mai bine decât acum.

Vis-a-vis de rezultatul lor cu Andorra, nu există echipă perfectă, sunt sigur! Nu ne putem raporta la un singur joc, la un singur rezultat. Sunt jucători care joacă la cel mai bun nivel, au arătat multe lucruri bune în trecut, Va fi un joc nu doar echilibrat ci şi disputat de ambele părţi.

La un asemenea nivel orice greşeală poate fi capitală. Orice punct în clasament, după aceste jocuri, înseamnă încă un pas spre calificare”, a declarat Edward Iordănescu.

România întâlneşte vineri, de la ora 21:45, la Priştina, echipa naţională din Kosovo, într-un meci din preliminariile Euro 2024.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri