Ultima oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam

EXCLUSIV | Ionuţ Rada avertizează Rapid: ”Să aibă mare grijă la transferuri. De aceea nu reuşesc jucătorii acolo”

Rapid Publicat pe 26 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21210640/1/ionut-rada-fotbal-show-prima-sport.png

Echipele cu pretenţii din SuperLiga României pregătesc campanii importante pe piaţa transferurilor, motiv pentru care deja se fac strategiile de achiziţii. Una dintre formaţiile care îşi doresc mai mult este Rapid, care în acest sezon voia ceva în plus pe lângă calificarea în play-off, poate câştigarea unui trofeu sau prinderea cupelor europene.

Există informaţii conform cărora Rapid va investi în jur de 3.5 milioane de euro în achiziţiile din vară, dar Ionuţ Rada a atras atenţia. Specialistul Prima Sport a declarat în emisiunea Fotbal Show că giuleştenii trebuie să fie foarte atenţi pe cine aduc, pentru că în vară au greşit, cumva, strategia de transferuri.

Presiunea la Rapid e diferită, iar fostul fundaş a şi oferit câteva exemple de jucători care au dat greş şi nu au reuşit să se impună în Giuleşti.

Nu ştii dacă anumiţi jucători pot juca la Rapid, e presiune în Giuleşti. Una e să joci la Farul, alta e să joci la Rapid. Rapid a mai adus jucători precum Costache, Ciobanu, iar în Giuleşti nu au avut evoluţii bune. Trebuie să fie atenţi cei din conducere şi staff, nici Ioniţă nu a reuşit. A început bine, ne aşteptam să preia responsabilitatea în meciuri, dar la interviuri părea apăsat de presiune.

Atunci, trebuie să ia decizii analizate Rapid, conducerea şi stafful tehnic. Să nu se repete greşelile din campania din vara trecută. Anul ăsta nu au luat trofeu, presiunea va fi mai mare sezonul care vine. Deja e presiune şi mai mare”, a spus Ionuţ Rada în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Rapid pregăteşte transferuri de 3.5 milioane de euro

Rapid vrea mai mult sezonul următor, calificarea în play-off-ul SuperLigii României şi, de ce nu, prinderea unui loc de cupe europene, dacă nu chiar să se bată pentru titlu cu Farul, CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova. Din acest motiv, giuleştenii pregătesc mutări importante, de 3.5 milioane de euro.

Apar tot mai multe informaţii cu privire la mişcările de trupe pe care Rapid le poate face în această vară, investiţiile putând să sară serios de 3 milioane de euro. Se caută variante de jucători care să crească valoarea lotului, iar pe listă sunt jucători de la FCSB, Farul şi aşa mai departe.

Se pare că giuleştenii sunt interesaţi şi de Constantin Grameni şi Răzvan Oaidă, iar mutările s-ar putea face în zilele următoare. Pentru Grameni, unul dintre cei mai buni tineri din SuperLigă, Rapid ar putea plăti o sumă importantă către campioana României.

Nu există o limită. Depinde ce ţinte vor putea fi atinse. Dacă e nevoie de 3 milioane de euro sau chiar mai mult, cei doi vor face acest efort financiar. Adi Mutu va rămâne la echipă, dar e clar că are nevoie de întăriri serioase, ca să poată atinge obiectivele propuse

Mutu a fost clar. Vrea jucători cu personalitate, cu tupeu, care să facă diferenta. Plus, la mijloc, e nevoie de închizători puternici, care să asigure defensiva, dar şi să fie capabili să lege jocul în faţă”, au spus anumite surse apropiate de Rapid, conform GSP.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele