Ultima oră
 LIVE VIDEO | Mioveni - Csikszereda, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start LIVE VIDEO | Mioveni - Csikszereda, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Fără precedent! Unde vor sta suporterii CFR-ului la meciul cu FCSB Fără precedent! Unde vor sta suporterii CFR-ului la meciul cu FCSB
Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze

EXCLUSIV | Legendarul George Justinian, radiografie sinceră a hocheiului românesc. ”Am avut noroc cu Federaţia, am primit ajutor”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 6 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20101648/1/iustinian.jpg

Marele hocheist George Justinian a fost invitatul zilei la Look Sport LIVE. În vârstă de 67 de ani, fostul fundaş a făcut o scurtă radiografiei a acestei discipline în contextul actual şi a oferit câteva previziuni optimiste.

”Suntem într-un moment bun. România a promovat în grupa A, după ce a bătut forţe ale hocheiului, Polonia sau Japonia. La cluburi jucăm finala din Erste Liga. Vor lupta Corona Braşov şi Miercurea- Ciuc.

Din câte ştiu, Braşovul are ajutor din partea Primăriei, iar la Miercurea-Ciuc nu ştiu sigur, dar au două pationoare foarte frumoase.

Am avut noroc cu Federaţia, am primit ajutor. Cu bani pentru participări la competiţii şi astfel Bucureştiul mai are echipe”
, a declarat selecţionerul naţionalei de tineret, pentru Look Sport+

Erste Liga este o competiţie comună între Ungaria, România şi Austria, care se desfăşoară pe lângă campionatele interne. Finala din acest sezon se joacă între două echipe din ţara noastră. Corona Braşov şi Csikszereda sunt la egalitate, 2-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele