Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

EXCLUSIV | Lucian Goian, mesaj pentru Dică după "renaşterea" FCSB-ului cu Pintilii pe bancă: "Asta e greşit!"

FCSB Publicat pe 6 dec 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20941321/1/lucian-goian.png
 
Lucian Goian (39 de ani), expert Prima Sport, a avut mesaj pentru Nicolae Dică la finalul meciului FCSB - CS Mioveni 5-1. Fostul fundaş central consideră că vina pentru nereuşita din al doilea mandat îi aparţine strict lui "Dicanio", cel care nu a ştiut cum să gestioneze atmosfera din vestiar.
 
Din postura de fost jucător, Goian ştie că antrenorul are un rol esenţial în ceea ce priveşte vestiarul şi capacitarea la maximum a fotbaliştilor şi crede că Dică a fost deficitar la acest capitol. Prin comparaţie, Pintilii a reuşit să le redea fotbaliştilor plăcerea de a juca, iar rezultatele au venit imediat, cu patru victorii din tot atâtea meciuri:

"S-a văzut o schimbare de atitudine de la primul joc, o altă plăcere de a juca. Jucătorii sunt aceeaşi, au altă calitate, dar e important pentru un antrenor să ştie să-i aducă la nivelul maxim. Nu spun că înainte nu a fost o atmosferă bună, dar ceva s-a schimbat în bine. Ceva nu mergea, ceva nu a fost OK, pentru că a fost prea mare schimbarea în bine pentru FCSB şi acolo nu poate fi decât mâna antrenorului. L-am auzit pe Dică atunci când spunea că nu el face atmosfera în vestiar, ci jucătorii. Nu, tu ca antrenor faci atmosfera. Asta este greşit! Nu neapărat că eşti tot timpul în vestiar, dar tu ca antrenor poţi strica atmosfera sau nu poate fi o familie. Se vede şi când marchează, merg la bancă la Pintilii pentru că a fost mai apropiat de jucători.
 
Până la urmă, jucătorii nu au voie să comenteze la metodele de antrenament, dar tu, antrenor, simţi. Una era un antrenor la care aveai plăcere să vii la antrenament, alta era când nu făceai antrenamente de plăcere. La orice profesie, orice loc de muncă trebuie să ai plăcere şi atunci randamentul este mai mare. Ei au calitate, vedem şi ce jucători vin de pe bancă", a punctat Goian, în emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele