Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

EXCLUSIV ǀ Mihai Iosif, susţinut de Vasile Miriuţă: ”Rapid a promovat cu el, el se identifică şi cu clubul. Trebuie să rămână până la final”

Rapid Publicat pe 20 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20610783/1/rapid.jpg

De etape bune se vorbeşte de eventuala demitere a lui Mihai Iosif de la Rapid, dar Vasile Miriuţă e sigur că acest lucru nu se va întâmpla. Miriuţă a apreciat ce a făcut antrenorul în Giuleşti şi consideră că aşa judecă şi conducerea Rapidului, astfel că Iosif, din punctul său de vedere, va fi menţinut pe poziţie până la finalul campionatului.

Deşi Marius Şumudică e liber de contract şi sunt zvonuri din ce în ce mai multe în privinţa unei posibile reveniri a lui la Rapid, nici aici Miriuţă nu crede că discuţiile îşi au rostul.

Discuţiile cu schimbarea lui Mihai nu îşi au rostul. Îmi place de el, e carismatic, Rapid a promovat cu el, jucătorii se identifică cu el. Nu au loc discuţiile că vine Şumudică, vine Miriuţă, vine... . Trebuie lăsat până la final, iar apoi să se tragă linie. Părerea mea e că a făcut treabă foarte bună la Rapid, chiar dacă echipa a făcut şi meciuri mai puţin reuşite”, a comentat Vasile Miriuţă situaţia lui Mihai Iosif, în emisiunea Fotbal Show de la finalul partidei CFR Cluj – Rapid, pe programul Look Sport+.

Mihai Iosif, laude pentru jucătorii Rapidului după eşecul cu CFR

Tehnicianul rapidist Mihai Iosif a declarat, duminică, după meciul cu CFR Cluj, scor 1-2, că este supărat pentru înfrângere, însă fotbaliştii săi au evoluat “ca o echipă mare” în repriza a doua şi merită felicitări. El a menţionat că nu l-ar supăra ratarea play-off-ului, dar este dezamăgit pentru că echipa putea mai mult.

Le-am spus jucătorilor la pauză să joace fotbal, să joace ceea ce ne dorim şi calitatea lor să o pună în aplicare. Sunt supărat pentru rezultat. Au fost două reprize diametral opuse. Supărat pentru înfrângere, dar pentru jocul din repriza a doua n-am decât să-i felicit pentru că au arătat ca o echipă mare. Nu sunt supărat pentru pierderea play-off-ului, dar sunt dezamăgit pentru că puteam mai mult. Vrem să câştigăm fiecare meci în parte, suntem o forţă ca grup”, a spus Iosif la posturile care transmit Liga 1.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele