Ultima oră
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au deschis scorul în primele minute VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au deschis scorul în primele minute
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”

EXCLUSIV | Mihai Teja, taxat în direct: "Tu încă nu ai început antrenoratul şi ai obosit?"

Superliga Publicat pe 12 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20180457/1/teja.jpg


Marcel Puşcaş, fost candidat la şefia FRF, l-a taxat pe Mihai Teja, antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, pentru intenţia de a se retrage din antrenorat, peste câţiva ani, din cauza presiunii mari la care e supus.
 
Teja a părut că cedează la finalul meciului câştigat dramatic de Gaz Metan Mediaş cu Astra, 2-1, weekendul trecut, iar declaraţiile sale nu i-au picat deloc bine lui Puşcaş:
 
"Sunt 100 de echipe în Liga 3 şi nu retrogradează niciuna. Uitaţi-vă la calitatea antrenorilor, la competiţiile de juniori. Într-un meci acum două etape am auzit de 20 de ori cuvântul organizare. Ce înseamnă organizare? Şi multe alte comenzi din astea, precum "ia-l la mână!". L-am auzit pe Teja spunând că a obosit, că presiunea îl omoară. Teja, tu încă nu ai început antrenoratul şi ai obosit? Şi multe altele...Calitatea arbitrajului, care e praf. Vă dă vouă posibiltiatea să tocaţi la arbitraje 700 de emisiuni pe săptămână", a spus fostul fotbalist şi conducător al Stelei, miercuri dimineaţă, la Look Sport LIVE.
 
"Am trecut de la agonie la extaz, în două minute. Am vorbit cu mai mulţi prieteni şi le-am spus că mai stau cinci ani în antrenorat, după care mă las dacă mai am aşa emoţii şi astfel de momente grele", a declarat Teja, imediat după Gaz Metan Mediaş - Astra 2-1, meci decis de două goluri venite în prelungiri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele