Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

EXCLUSIV | Mutu l-a trimis titular cu Dinamo, dar Sabău îl contestă: "E nevoie de altceva acolo!"

Rapid Publicat pe 13 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20635948/1/ioan-ovidiu-sabau-look-sport.png


Ioan Ovidiu Sabău consideră că Adrian Bălan nu e un vârf de careu potrivit pentru Rapid. Atacantul e titularizat de Adrian Mutu în derby-ul cu Dinamo (ora 20:30, live pe Look Sport+), după ce Jakub Vojtus s-a accidentat în meciul cu Academica Clinceni.
 
Dacă în apărare arată foarte bine, cu experimentaţii Săpunaru, Grigore şi Morais, iar Kait s-a integrat foarte bine lângă Albu, problemele Rapidului sunt în zona ofensivă, unde lipsa unui număr nouă care să marcheze des a dus la ratarea play-off-ului. Vojtus, Marzouk şi Bălan sunt cele trei opţiuni pe care Mutu se va baza în play-off, iar ultimul nu e un atacant pe placul lui Ioan Ovidiu Sabău:
 
"Rapid e o echipă omogenă, după atâtea meciuri trebuie să aibă şi relaţii de joc între ei. Lipseşte un număr nouă de alt nivel. Îl desconsider pe Bălan, pentru Rapid e nevoie de altceva. Un jucător mai rapid, mai puternic, de gol, cu mai multă personalitate. Pentru că presiunea e mare la Rapid şi ai nevoie de altceva în zona centrală. În rest, echipa arată bine", a declarat fostul mare internaţional român, duminică seară, la Fotbal Show.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele