Ultima oră
NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului
Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice
NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere

EXCLUSIV ǀ ”N-are freze, n-are dunguliţe, îmi place cum gândeşte”. Fotbalistul care l-a convins pe Lucian Goian

Farul Constanta Publicat pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21066711/1/lucian-goian.png

Adrian Mazilu primeşte tot mai multe laude în urma prestaţiilor avute în SuperLiga României, iar Lucian Goian îl vede să continue la acelaşi nivel şi pe perioadă lungă de timp, chiar dacă de-a lungul anilor au fost mulţi tineri talentaţi care s-au stins pe parcurs.

Fostul fundaş, specialist Prima Sport, a rămas surprins plăcut de faptul că tânărul de 17 ani din echipa lui Gică Hagi are un discurs matur şi că pare că se gândeşte doar la fotbal.

Goian l-a caracterizat în cuvinte frumoase pe Adrian Mazilu, care are un sezon poate peste aşteptări în echipa Farului. În acest moment, Transfermarkt îl cotează pe Mazilu la 400.000 de euro, dar cu siguranţă constănţenii vor cere mult mai mult, pentru a acoperi o bună parte din bugetul anual, dacă vor decide, până la urmă, să îl vândă pe puşti.

Vârful are doar 17 ani, dar deja impresionează şi a marcat de şase ori în acest sezon, în 13 partide.

Ne confirmă faptul că e un tip inteligent! A fost întrebat (n.r. – la interviuri, după Farul – Sepsi, scor 2-1) dacă nu cumva îi pare rău că nu a fost convocat la U21 şi a spus că acolo sunt meciuri amicale, iar la U19 sunt meciuri oficiale. Îmi place felul lui de a gândi, lucrul acesta o să-l ajute.

Nu are freze, nu are dunguliţe, a venit cu părul natural. Pare că e preocupat de fotbal. Mi-ar plăcea să confirme, să vorbim despre el că va da goluri în continuare”, a spus Lucian Goian în emisiunea Fotbal Show, la Prima Sport 1.

Crystal Palace, interesată de Adrian Mazilu! Ofertă de 1.8 milioane de euro pentru Farul

Adrian Mazilu este unul dintre fotbaliştii momentului în SuperLiga României, motiv pentru care e dorit de anumite formaţii din afara ţării sau cel puţin există interes pentru el. Tânărul lansat de Gică Hagi poate ajunge chiar şi în cel mai puternic campionat din lume, Premier League, la o echipă de tradiţie.

Deşi are doar 17 ani, Adrian Mazilu atrage atenţia şi a ajuns în calculele scouterilor din afara României, printre care şi Crystal Palace. Conform ProSport, gruparea din Anglia e dispusă să ofere de acum 1.8 milioane de euro, însă Gică Hagi nu ia în calcul vreo negociere mai devreme de finalul întrecerii din România, până în vară.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele