Ultima oră
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"
”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV ”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV
Ionuţ Rada, dezamăgit de deznodământul primei semifinale din Liga Campionilor. ”Îmi doream PSG” | VIDEO EXCLUSIV Ionuţ Rada, dezamăgit de deznodământul primei semifinale din Liga Campionilor. ”Îmi doream PSG” | VIDEO EXCLUSIV
Rapid a anunţat numele noului director sportiv. ”Cred că acest început de drum este unul destul de optimist” Rapid a anunţat numele noului director sportiv. ”Cred că acest început de drum este unul destul de optimist”
Lovitură stelară pregătită de Dan Şucu! Presa engleză anunţă cine e super antrenorul pe care îl vrea la Rapid Lovitură stelară pregătită de Dan Şucu! Presa engleză anunţă cine e super antrenorul pe care îl vrea la Rapid
Naţionala de handbal a României, victorie mare, în faza play-off a CM din 2025 Naţionala de handbal a României, victorie mare, în faza play-off a CM din 2025

EXCLUSIV | Ovidiu Herea se gândeşte la revenirea în Giuleşti: "Visul meu e să mă retrag de la Rapid"

Liga II Publicat pe 3 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20155818/1/oh.jpg


Mare favorită la promovare, alături de FC U Craiova, Rapid pregăteşte deja sezonul viitor, iar una dintre ţinte este Ovidiu Herea (36 de ani), atacant care şi-a manifestat deja dorinţa de a reveni în Giuleşti.
 
Herea are un sezon foarte bun în Liga 2, devenind golgheterul competiţiei cu cele 14 goluri marcate pentru Metaloglobus, iar perioada de mercato din vară va aduce o nouă schimbare în cariera sa. Cum contractul cu Metaloglobus ajunge la final, Herea se gândeşte să se retragă de la Rapid şi aşteaptă să se pună la masa negocierilor cu preşedintele Daniel Niculae:
 
"Nu am discutat cu Nico. Eu am declarat mereu, de-a lungul timpului, că visul meu e să mă retrag de la Rapid. Dacă se va putea sau nu, rămâne de văzut.
 
Momentan, eu mai am câteva săptămâni contract cu Metaloglobus, îmi doresc să-mi fac treaba cât de bine pot, iar din vară voi vedea. Vedem dacă vor veni oferte sau nu. Momentan, nu vreau să mă gândesc. Mai am câteva săptămâni şi vreau să îmi respect acest contract", a spus Herea, la Look Sport LIVE.
 
Pe lângă golgheterul la zi din Liga 2, care a mai jucat la Rapid între 2007 şi 2013, giuleştenii încearcă o altă lovitură de imagine, iar Daniel Niculae va încerca să-l convingă şi pe Cristi Săpunaru să revină în Grant.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele