Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

EXCLUSIV | Ovidiu Sabău, critic la adresa situţiei de la Hermannstadt. ”Şi vrem fotbal de calitate”

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 1 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20800316/1/sabau.png

FC Hermannstadt a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, luni seară, pe teren propriu, în compania echipei FC Botoşani, în etapa a treia din Superligă.

Pentru FC Hermannstadt a marcat Paraschiv, în minutul 53, iar pentru FC Botoşani a punctat Florescu, în minutul 72, din penalti.

În studioul Fotbal Show s-a discutat despre situaţia financiară a clubului sibian, după ce Dani Coman a prezentat toate problemele de la FC Hermannstadt. Ioan Ovidiu Sabău i-a criticat pe oamenii care nu se implică la echipă şi lasă lucrurile în voia sorţii.

”Când au nevoie de imagine (n.r. oamenii responsabil de neplata salariilor jucătorilor de la Hermannstadt) tot timpul sunt în faţă, iar când e foarte greu dispari, Dani Coman a fost foarte explicit. Mulţi oameni, antrenori la noi, în România lucrează în astfel de condiţii. Unii mai au curaj să spună, alţii nu spun nimic pentru că ştiu că pe urmă nu îşi vor mai găsi loc de muncă dacă au curaj să vorbească.

Actorii principali nu sunt răsplătiţi pentru munca lor şi nu sunt respectaţi. Şi vrem fotbal de calitate, vrem performanţă. Dani Coman a zis << l-am adus pe Butean, a renunţ la atâţia bani, eu cum să mai apar în faţa lor? Cum am eu autoritate sau cum mai pot fi respectat>>. Sunt antrenamente dure, trebuie să faci anumite sacrificii, iar tu ca antrenor ce să le spui?”, a spus Sabău, luni seară, în cadrul emisiunii Fotbal Show de pe Prima Sport 2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele