Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | "Perspectiva lor s-ar putea să fie mai apropiată!". Sorin Cârţu, anunţ despre fotbaliştii care au impresionat la antrenamente

CS Universitatea Craiova Publicat pe 27 ian 2023
mail-share icon Email

Juraj Badelj (19 ani, foto dreapta) şi Karlo Tomasec (18 ani, foto stânga), ultimele două transferuri reuşite de Universitatea Craiova în această vară, au şanse mari să se impună în echipa lui Eugen Neagoe mai repede decât se aşteptau. Sorin Cârţu, preşedintele oltenilor, i-a urmărit pe cei doi la antrenamente şi a ajuns la concluzia că ambii fundaşi centrali pot reprezenta opţiuni viabile chiar din perioada următoare.
La startul anului, Craiova a mers pe filiera croată, i-a luat în probe pe Juraj Badelj şi Karlo Tomasec, doi stoperi croaţi născuţi la Zagreb şi veniţi de la NK Rudes, iar perspectivele sunt bune în ceea ce-i priveşte pe cei doi. După ce l-au convins pe Eugen Neagoe în timpul stagiului de pregătire din pauza de iarnă, ambii au semnat contracte de durată cu clubul oltean.
 
Iniţial, se credea că Badelj şi Tomasec vor merge întâi la echipa a doua a clubului pentru a se "roda", dar calităţile arătate de cei doi ar putea să-i propulseze direct în echipa mare, după cum a anunţat Sorin Cârţu:
 
"Sunt transferuri de perspectivă. Deşi, la cum arată, perspectiva s-ar putea să fie aproape, nu de lungă durată. La ce arată la antrenamente...Sperăm că în cel mai scurt timp vor putea intra în competiţie. Avem o relaţie în zona aceea, s-a ivit această posibilitate şi încercăm. Sigur, mai sunt şi alte posibilităţi. Trebuie să venim şi cu suflu tânăr pe lângă cei pe care-i avem. Trebuie să mai echilibrăm. Copiii aceştia fac antrenament cu noi, sunt în lotul echipei mari. Noi, la nivel de echipa a doua, nu avem aşa ceva de vârsta lor", a spus oficialul din Bănie, vineri seara, în cadrul emisiunii Fotbal Show de pe Prima Sport 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri