Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

EXCLUSIV ǀ Planul lui Valeriu Iftime de a-şi motiva jucătorii înaintea ”finalei” cu Universitatea Craiova

FC Botoșani Publicat de Emanoil Ursache pe 26 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20719255/1/iftime.jpg

FC Botoşani îşi poate salva sezonul, chiar dacă şi-a ratat obiectivul principal de a se califica în play-off-ul Ligii 1. Patronul echipei, Valeriu Iftime, a declarat că o calificare în preliminariile Conference League, în dauna Universităţii Craiova, ar compensa excelent eşecul accederii în primele şase echipe ale campionatului.

Optimismul dinaintea barajului

Iftime a dezvăluit chiar că fotbaliştii săi au trecute în contractele lor prime pentru calificarea în preliminariile Conference League, beneficiu ce i se aplică şi antrenorului Marius Croitoru. Finanţatorul are convingerea că o participare în cupele europene, chiar şi înainte de grupe, l-ar ajuta să îşi recupereze banii oferiţi jucătorilor.

"Dacă batem Craiova în finala barajului pentru Conference League ne-am salva sezonul. Chiar dacă nu am prins play-off-ul, o participare în Europa ne salvează sezonul. Croitoru are o primă în contract pentru asta. Au şi jucătorii. Voi recupera din bani cu o participare în Europa.

Craiova are o echipă bună, e foarte bine că o să aibă mulţi fani, dar nu vreau să comentez prea mult despre ei, despre situaţia antrenorului lor. Nu ne sperie faptul că vor vrea o revanşă după meciul de anul trecut, când i-am scos din lupta pentru titlu.", i-a trasmis Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani, reporterului Prima Sport, Robert Popa.

Întrebat despre un eventual parcurs în Conference League, Iftime s-a arătat încrezător: "Vom fi mult mai atenţi de această dată, să nu mai fim eliminaţi aşa uşor, cum s-a întâmplat acum doi ani. Am trecut peste acel moment."

Universitatea Craiova – FC Botoşani, meciul care decide ultima reprezentantă a României în preliminariile Conference League, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, vineri, de la ora 20:30. Primul baraj între Sepsi şi FC Botoşani nu s-a mai disputat, deoarece covăsnenii au câştigat Cupa României, iar moldovenii s-au calificat direct în meciul de baraj contra oltenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele