Ultima oră
NEWS ALERT | CFR Cluj l-a transferat pe "Messi din Salento" NEWS ALERT | CFR Cluj l-a transferat pe "Messi din Salento"
Ladislau Boloni a declanşat scandalul momentului în Franţa! "Meriţi să-ţi plesnesc una" Ladislau Boloni a declanşat scandalul momentului în Franţa! "Meriţi să-ţi plesnesc una"
Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier! Eduard Novak a explicat ce s-a întâmplat Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier! Eduard Novak a explicat ce s-a întâmplat
VIDEO | Sepsi – ”U” Cluj, ASTĂZI, de la 14:00, în direct pe Prima Sport 2! Echipele de start VIDEO | Sepsi – ”U” Cluj, ASTĂZI, de la 14:00, în direct pe Prima Sport 2! Echipele de start
Anamaria Prodan, dornică să îl ajute pe selecţioner! ”Eu cu drag o să-i fac propuneri” Anamaria Prodan, dornică să îl ajute pe selecţioner! ”Eu cu drag o să-i fac propuneri”
Adrian Cojocaru arbitrează meciul Universitatea Craiova - FC Voluntari, de luni, din Superligă Adrian Cojocaru arbitrează meciul Universitatea Craiova - FC Voluntari, de luni, din Superligă

EXCLUSIV | Plecări în masă de la FCSB: "Nu-i mai luăm în cantonament!". Lista neagră alcătuită de Becali

FCSB Publicat pe 5 dec 2022
mail-share icon Email


Aflată în revenire de formă sub comanda lui Mihai Pintilii, cu patru victorii în ultimele patru etape, FCSB se pregăteşte de o adevărată curăţenie de iarnă, iar Gigi Becali a anunţat, la Fotbal Show, că o parte dintre jucătorii care l-au dezamăgit nu vor fi luaţi în cantonamentul de iarnă.
 
După o perioadă de mercato din vară în care a transferat foarte mult, sita a cernut constant la FCSB, iar Gigi Becali a terminat, deja, procesul de evaluare a fotbaliştilor aduşi lunile trecute. Astfel, şase dintre ei sunt aproape de plecare, lista cuprinzându-i pe Rachid Bouhenna, Radu Boboc, Florin Achim, Marco Dulca, Bogdan Rusu şi Andrei Dumiter. Ei vor fi folosiţi în meciul de Cupă cu FC Botoşani, apoi clubul va căuta soluţii pentru a le rezilia contractele sau a-i împrumuta. Un caz special e cel al lui Marco Dulca, dorit de Toni Petrea la Chindia Târgovişte, dar neconvins că o revenire în Dâmboviţa i-ar face bine:
 
"Nu ne mai gândim la Cupă, la Botoşani o să-i dăm şansa lui Iftime să bea şi el o şampanie. Va bea şi el o şampanie. Normal, ar trebui să câştige şi ăia, că sunt şapte sau opt jucători de la echipa mare care nu se mai antrenează cu noi. Nu-i mai avem în vedere, ei nu vor mai pleca în cantonament cu noi. Au început...Unul că are coasta nu ştiu cum, Dulca, altul că îl doare coasta. Eu am zis <<bine, mă, joacă aşa cu coasta fisurată>>. Îi duceţi pe bancă acolo, ei sunt mari fotbalişti şi nu vor să facă deplasările. Lasă-i măcar să îngheţe pe banii pe care-i iau. M-au supărat, din moment ce dai sute de mii de euro, vrei să-l dai gratis şi nu vrea să plece. Du-te, bă, am dat bani pe tine. De ce să stai aici dacă nu joci? Ce rost are să stai dacă nu joci? Du-te acolo şi joacă fotbal! Am pierdut banii şi la revedere, du-te şi joacă fotbal!
 
Cine nu a primit şanse? Boboc, Dumiter? Toţi au primit şanse! Eu nu am nimic cu ei, atât pot ei. Dacă ei sunt de echipă mică, du-te, bă, poate joci bine acolo şi pleci în străinătate. Pe Dulca îl vor la Târgovişte, dar zic stai să vezi, nu ştiu ce, că nu prea vrea. De ce să nu te duci acolo să joci fotbal? Ce să găsească mai bun? Dacă era fotbalul uşor, nu se plăteau miliarde de euro!", a dezvăluit Gigi Becali, în ediţia de luni seară a emisiunii Fotbal Show de pe Prima Sport 1.
 
Pe lângă cei şase, FCSB ar vrea să se despartă de Ianis Stoica, cel căruia i se caută o echipă la care să fie împrumutat, iar Denis Haruţ are şi el şanse mici să mai continue sub comanda lui Pintilii, mai ales că va deveni a patra soluţie pentru postul de fundaş central odată cu revenirea lui Iulian Cristea.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele