Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Preşedintele Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, reacţie după evenimentele de la Sepsi - FC U Craiova: "Salut aplicarea acestei decizii"

Sepsi OSK Publicat pe 30 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20998894/2/sca.jpg


Csaba Asztalos, preşedintele Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, salută curajul lui Andrei Chivulete de a opri meciul Sepsi - FC U Craiova încă din minutul 25, considerând că arbitrul a dat, astfel, un exemplu de urmat.
 
Scandările xenofobe repetate de pe terenul lui Sepsi au dus, într-un final, la suspendarea definitivă a unui meci. După ce mai multe galerii au avut mesaje urâte la adresa covăsnenilor, preţul va fi plătit de FC U Craiova, care are mari şanse să piardă la masa verde partida de duminică.
 
Chestionat pe seama subiectului, Csaba Asztalos crede că un astfel de comportament nu-şi are locul pe arenele sportive şi consideră că decizia curajoasă luată de Andrei Chivulete e un pas în faţă în acest sens:
 
"S-a aplicat regulamentul într-un final, până la capăt! Fenomenul sportiv, fie că vorbim de stadion, de sală polivalentă, nu poate duce la un limbaj indecent, mai ales că noi participăm la evenimente cu familia, nu cred că aşa trebuie să ne creştem copiii şi nu cred că ne fac cinste astfel de comportamente.
 
Salut aplicarea acestei decizii şi consider că la orice eveniment spotiv, dacă se depăşeşte limita de respect reciproc, se impune a se aplica astfel de sancţiuni. Cred că efortul celor care organizează aceste competiţii trebuie să se îndrepte către individualizarea, fiecare persoană să fie sancţionată în astfel de cazuri", a spus preşedintele Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării în cadrul emisiunii Fotbal Show de pe Prima Sport 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele