adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

EXCLUSIV | Preşedintele Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, reacţie după evenimentele de la Sepsi - FC U Craiova: "Salut aplicarea acestei decizii"

Sepsi OSK Publicat pe 30 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20998894/2/sca.jpg


Csaba Asztalos, preşedintele Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, salută curajul lui Andrei Chivulete de a opri meciul Sepsi - FC U Craiova încă din minutul 25, considerând că arbitrul a dat, astfel, un exemplu de urmat.
 
Scandările xenofobe repetate de pe terenul lui Sepsi au dus, într-un final, la suspendarea definitivă a unui meci. După ce mai multe galerii au avut mesaje urâte la adresa covăsnenilor, preţul va fi plătit de FC U Craiova, care are mari şanse să piardă la masa verde partida de duminică.
 
Chestionat pe seama subiectului, Csaba Asztalos crede că un astfel de comportament nu-şi are locul pe arenele sportive şi consideră că decizia curajoasă luată de Andrei Chivulete e un pas în faţă în acest sens:
 
"S-a aplicat regulamentul într-un final, până la capăt! Fenomenul sportiv, fie că vorbim de stadion, de sală polivalentă, nu poate duce la un limbaj indecent, mai ales că noi participăm la evenimente cu familia, nu cred că aşa trebuie să ne creştem copiii şi nu cred că ne fac cinste astfel de comportamente.
 
Salut aplicarea acestei decizii şi consider că la orice eveniment spotiv, dacă se depăşeşte limita de respect reciproc, se impune a se aplica astfel de sancţiuni. Cred că efortul celor care organizează aceste competiţii trebuie să se îndrepte către individualizarea, fiecare persoană să fie sancţionată în astfel de cazuri", a spus preşedintele Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării în cadrul emisiunii Fotbal Show de pe Prima Sport 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele