Ultima oră
Lando Norris s-a tăiat la faţă la o petrecere la Amsterdam Lando Norris s-a tăiat la faţă la o petrecere la Amsterdam
Thiago Silva pleacă de la Chelsea la finalul sezonului Thiago Silva pleacă de la Chelsea la finalul sezonului
NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat
LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 1-1, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii reuşesc egalarea LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 1-1, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii reuşesc egalarea
A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern
Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre” Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre”

EXCLUSIV | Propunerea LPF pentru reformarea arbitrajului. ”Ne-am propus ca în fiecare lună să facem o analiză”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20046234/2/157549336-244795167315074-8416004259591908623-n.jpg

Justin Ştefan a explicat în cadrul Look Sport LIVE despre nevoia de a reforma arbitrajul din prima ligă, în care cluburile investesc anual suma de 1,2 milioane de euro.

Secretarul general al LPF a explicat că îşi doreşte să vină cu o reformă în acest domeniu. Marius Avram se va ocupa de un proiect, ce prevede analiza fiecărei erori de arbitraj şi înaintearea un raport lunar către CCA.

”Vine FRF şi spune, nu putei să îi lăsăm pe LPF să managerieze proiectul pe banii noştri. Pentru partea de tehnlogie se face de Ligă, iar pentru pregătirea arbitrilor, se ocupă Federaţia. Iar împreună se formează un organ bicefal, care se ocupă cu VAR în Liga 1.

(n.r. referire la Marius Avram) Este foarte bine pregătit, a studiat în afară, cunoaşte multe limbi străine. De asta am considerat că este foarte util la LPF, în ce ţine de arbitraj. Ne-am propus ca în fiecare lună să facem o analiză, câte greşeli s-au făcut, câteva rezultate au fost influenţate. Nu vom da numele echipele, vom discuta global şi cu acest raport vom merge către CCA, pentru a lua măsuri.

Venim ca un avocat al cluburilor, nu ne implicăm în activitatea de delegare şi în niciun caz nu se pune problema ca arbitrajul să treacă la LPF. Cluburile plătesc 1,2 milioane de euro pe an pentru arbitraje, este necesar ca aceste servicii să crească din punct de vedere al calităţii. Având în vedere că mulţi zic că arbitrajele sunt proaste, este important ca FRF să considere VAR o prioritate”,
a afirmat Ştefan, la Look Sport+.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele