Ultima oră
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat

EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic”

Echipa nationala Publicat pe 30 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21081592/1/romania-belarus-preliminariile-c-e-2024-28-03-2023-1.jpg

România a obţinut maximum de puncte din dubla cu Andorra şi Belarus, după două victorii nu tocmai convingătoare, dar care oferă speranţe pentru meciurile ce urmează.

Dacă în partida cu Andorra ”tricolorilor” li s-a reproşat diferenţa mică de scor cu o naţională slab cotată, în meciul cu Belarus evoluţia echipei antrenate de Edi Iordănescu a fost surpinzător de bună în prima parte. Cu toate acestea golul marcat de Belarus ne-a dat mari emoţii pe final.

Radu Banciu a fost mulţmit de prestaţia naţionalei României, chiar l-a remarcat pe Ionuţ Radu. Jurnalistul spune despre portarul lui Auxerre că este un portar foarte bun pentru echipa naţională.

”Meciul cu Belarus nu mi s-a părut catastrofal! În primul rând că avem un portar bun, pe Ionuţ Radu îl vedem în fiecare săptămână la Auxerre. Ne demonstrează că poţi să fii român şi să joci într-un campionat de primă mână din Europa, pentru că l-am auzit pe Rareş Ilie că nu jucat la Nice din cauză că era român. Ionuţ Radu de ce joacă la Auxerre, plus că este lăudat în presa franceză, este un portar de calitate.”, a comentat Radu Banciu.

Jurnalistul Prima Sport a găsit, totuşi, şi un jucător care l-a dezamăgit din naţională antrenată de Edi Iordănecu. Radu Banciu nu înţelege de ce a fost selecţionat Denis Alibec, fotbalist care, în opinia lui, nu a excelat ăn cele două meciuri.

”În schimb nu avem atacanţi, Alibec de exemplu este dintr-o generaţie care trebuia să dispară după mine, suntem cu Alibec la echipa naţională de prea multă vreme. El ar fi după mine marea decepţie, pentru că nu a făcut absolut nimic ieşit din comun.

Dacă era un jucător în jurul căruia să construieşti ceva, un talent, cum se spunea la începutul carierei lui, ar fi trebuit să dea câte dat Messi cu Panama şi cu Curacao sau ”Cocalardo” (n.r. Cristiano Ronaldo) cu Luxemburg şi Liechtenstein. Pe mine m-a dezamăgit Alibec, aşa în rest nu mă aşteptam la mai mult.”, a spus jurnalistul Prima Sport în emisiunea Notele lui Banciu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri