Ultima oră
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"

EXCLUSIV | Răducioiu şi Moldovan, părere comună! Fotbalistul din SuperLigă care dezamăgeşte: ”Un jucător de care-mi pare rău” / ”Nu-şi regăseşte forma de altădată”

Farul Constanta Publicat pe 29 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20998555/1/raducioiu-moldovan.png

Farul a câştigat dramatic partida cu FCSB, transmisă în direct pe Prima Sport 1, iar Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan au analizat, în emisiunea Fotbal Show, modul în care au evoluat cele două echipe. În momentul în care a venit vorba de analiza individuală, cei doi foşti mari jucători au concluzionat că un nume şters a fost Dragoş Nedelcu.

El a revenit la Farul de câteva luni deja, dar Răducioiu şi Moldovan nu consideră că momentan mijlocaşul se ridică la nivelul arătat înainte de transferul la FCSB, când era pregătit tot de Gică Hagi.

Florin Răducioiu: ”Nu e prima dată când Gică Hagi îl schimbă pe Nedelcu. Mie, personal nu.... un jucător de care îmi pare rău”.

Viorel Moldovan: ”A avut şi el momente dificile, a fost accidentat, dar încă nu şi-a regăsit forma de altădată, care l-a propulsat la FCSB”.

Farul a învins FCSB! 

Farul Constanţa a învins duminică, în deplasare, scor 3-2, formaţia FCSB, după un meci în care gazdele au condus până în minutul 90+4 cu 2-1. Constănţenii au înscris golurile victoriei în numai două minute.

În derbiul de pe Arena Naţională, bucureştenii au deschis scorul în minutul 47, prin Cordea, care a fructificat pasa lui Florinel Coman. Farul a egalat în minutul 56, dintr-o lovitură liberă executată de Alibec. După numai două minute, arbitrul Horaţiu Feşnic a cordat penalti la duelul dintre Cordea şi M. Popescu, iar Compagno a transformat, aducându-le în avantaj pe gazde.

În minutul 71 Octavian Popescu a înscris, dar golul a fost anulat după consultarea VAR, din cauza unei poziţii de ofsaid. În minutul 90 Dawa a fost eliminat pentru fault din poziţie de ultim apărător şi meciul s-a schimbat total.

Constănţenii au înscris de două ori în numai două minute, prin autogolul lui Omrani şi prin şutul lui Borza, în minutele 90+4 şi 90+6, iar Farul a revenit pe primul loc în clasament.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele