Ultima oră
Giani Kiriţă, discurs manifest la adresa clubului Dinamo: „Nu mai au identitate” | VIDEO EXCLUSIV Giani Kiriţă, discurs manifest la adresa clubului Dinamo: „Nu mai au identitate” | VIDEO EXCLUSIV
Adrian Mititelu Jr. a dat de pământ cu un jucător dupa retrogradarea lui FCU Craiova: „Ne-a distrus anul acesta. Nu l-aş lua nici la sintetic” | EXCLUSIV Adrian Mititelu Jr. a dat de pământ cu un jucător dupa retrogradarea lui FCU Craiova: „Ne-a distrus anul acesta. Nu l-aş lua nici la sintetic” | EXCLUSIV
Bomba de la miezul nopţii! Se retrage familia Mititelu de la FCU Craiova? „Este o autodistrugere” | VIDEO EXCLUSIV Bomba de la miezul nopţii! Se retrage familia Mititelu de la FCU Craiova? „Este o autodistrugere” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Eu sunt responsabil pentru această situaţie”. Adrian Mititelu, discurs fără menajamente VIDEO | ”Eu sunt responsabil pentru această situaţie”. Adrian Mititelu, discurs fără menajamente
”Ce ne-a spus patronul în vestiar rămâne în vestiar”. Eugen Trică, reacţie imediat după ce FCU Craiova a picat în Liga 2 ”Ce ne-a spus patronul în vestiar rămâne în vestiar”. Eugen Trică, reacţie imediat după ce FCU Craiova a picat în Liga 2
Tony şi-a îndeplinit obiectivul în Copou! ”Îi dedic această victorie lui Leo Grozvanu, a fost fantastic, am încheiat munca lui” Tony şi-a îndeplinit obiectivul în Copou! ”Îi dedic această victorie lui Leo Grozvanu, a fost fantastic, am încheiat munca lui”

EXCLUSIV | Raluca Olaru, mesaj ferm după verdictul în cazul Simonei Halep! "Mă bucur din suflet"

Tenis Publicat de Tudor Moisa pe 6 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21515016/1/profimedia-0451776825.jpg

Vestea momentului în sportul românesc şi în tenisul mondial este verdictul dat de TAS în cazul Simonei Halep.

Dubla campioană de Grand Slam a câştigat apelul, iar suspendarea i-a fost redusă la nouă luni, după ce iniţial avea de ispăşit o pedeapsă de patru ani.

Personalităţi importante din sportul românesc au salutat decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv, inclusiv Raluca Olaru, care a fost de acord să vorbească despre verdict, în exclusivitate pentru Prima Sport.

Raluca a făcut de mai multe ori, de-a lungul carierei, pereche cu Simona la dublu, iar cele două au fost şi coechipiere la echipa României de FED Cup / Billie Jean King Cup.

Raluca s-a declarat entuziasmată de verdictul de la TAS şi a punctat că nu şi-a pus niciodată un semn de întrebare în privinţa nevinovăţiei. De asemenea, fosta sportivă a povestit că i-a transmis mai multe mesaje de susţinere Simonei în toată această perioadă.

"M-am bucurat super mult, ca toată lumea. A venit ca o super surpriză şi mă bucur enorm de mult pentru Simona că a reuşit să scoată adevărul la iveală, să îşi apere integritatea de care am fost mereu sigură că a avut-o. Mă bucur că poate reveni pe teren, chiar dacă cu întârziere.

Este o victorie foarte mare pentru ea şi chiar mă bucur din suflet!

Nu cred că se pune problema la ce mă aşteptam şi ce nu. Ultimul lor raport, cel de după audierea ei cu ITIA, a fost foarte pesimist, nu arătau lucrurile bine din punctul lor de vedere, dar mă bucur că a reuşit să îşi apere adevărul şi s-a materializat asta, pentru că eram convinsă că ea nu a intenţionat niciodată să facă nimic. Se punea problema dacă ea reuşeşte să dovedească asta sau nu şi mă bucur că a reuşit!

I-am dat câteva mesaje de încurajare să îi spun că sunt alături de ea şi că îi doresc numai bine. Nu cred că a ţinut legătura cu multă lume, dar foarte multe persoane ştiu că i-au transmis mesaje şi sunt sigură că au ajuns la ea. I-au dat un pic de putere în plus să lupte, pentru că sigur nu a fost o perioadă deloc uşoară. I-am transmis un mesaj după verdict, nu ştiu dacă l-a primit, dar nu am vorbit acum cu ea.

Nu ştiu exact cât de mult s-a pregătit în ultima perioadă. Am văzut cu toţii, pe social media, filmuleţe când se antrena, dar nu ştim cât de mult şi cât de intens. Ea ştie cel mai bine când o va face. Sunt sigură că îşi doreşte să revină cât mai repede pe teren, dar e nevoie să o facă în parametri cât mai buni pentru corpul ei, sănătatea ei, după o pauză atât de lungă", a declarat Raluca Olaru, în exclusivitate pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele