Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

EXCLUSIV | Revine Laszlo Balint la UTA? "Niciodată nu am ascuns"

UTA Arad Publicat de Tudor Moisa pe 3 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21449691/1/balintuta.jpg

Presa din Belgia anunţa zilele trecute că Mircea Rednic este în tratative cu Standard Liege. Tehnicianul român a mai avut o aventură la formaţia belgiană, în perioada 2012-2013.

Dacă Mircea Rednic va alege să semneze cu Standard, atunci o variantă plauzibilă pentru postul de antrenor la Arad ar fi Laszlo Balint. Antrenorul de 44 de ani a mai antrenat-o pe UTA în două rânduri, iar primul mandat a durat nu mai puţin de trei ani.

Laszlo Balint a purtat, în exclusivitate pentru Prima Sport, o discuţie pe tema situaţiei actuale în care se află. Acesta a comentat informaţile apărute în presă legate de un posibil angajament cu Petrolul, a dezvăluit că a avut o ofertă de la o formaţie din Conference League şi de la una bine cotată din România, dar a vorbit şi de o posibilă revenire la Arad.

"Este foarte greu să discutăm pe situaţii ipotetice. Niciodată nu am ascuns că UTA este un club drag sufletului meu, dar tot ce pot să spun este că nu îmi permit să comentez despre o asemenea situaţie ipotetică, mai ales că UTA are un antrenor şi este un antrenor foarte bine cotat.

Cu siguranţa, cel puţin în viitorul apropiat, din partea mea nu se pune problema unei reveniri" a spus Laszlo Balint pentru Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele