Ultima oră
Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae
Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia
Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal! Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal!
Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV

EXCLUSIV | Ronaldo Deaconu are mai multe oferte importante din Liga 1. "Prioritizez planul sportiv, nu banii. Nu e momentul să mă duc la FCSB"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 31 mai 2021
mail-share icon Email

Ronaldo Deaconu (24 de ani) a impresionat în acest sezon al Ligii 1, la Gaz Metan Mediaş, reuşind 11 goluri şi 14 pase decisive. În exclusivitate la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+, mijlocaşul ofensiv a dezvăluit că are mai multe oferte din Liga 1, dar nu este tentat de o mutare la FCSB sau CFR Cluj.

Cotat de Transfermarkt la 600.000 de euro, Ronaldo Deaconu mai are contract cu Gaz Metan Mediaş până în vara anului 2022.

Mijlocaşul a recunoscut că este dorit de către ambele echipe din Craiova şi vrea să joace pentru un club care are ambiţii de play-off.

"Am avut un sezon foarte bun la Mediaş. Mai am contract, ofertele nu au întârziat să apară, sunt multe discuţii. Sunt mulţi oameni implicaţi într-un transfer, clubul trebuie să fie de acord. Eu nu am fost angrenat personal în aceste discuţii, am lăsat specialiştii, mai întreb din când în când ce se întâmplă. Unchiul meu se ocupă de mine, nu am semnat niciun contract cu un impresar. Am încredere în el şi ştie cu ce se mănâncă asta, se gândeşte doar la interesul meu.

Îmi doresc foarte mult să fac performanţă, să mă bat la titlu, în play-off. Ăsta este scopul meu acum, prioritizez planul sportiv, nu banii. La 24 de ani, sunt la al cincilea sezon în Liga 1 şi cred că sunt la vârsta la care pot să îmbin experienţa acumulată, inclusiv în străinătate, şi cu vârsta, sunt la putere deplină. Cred că va urma o perioadă foarte bună pentru mine.

Ştiu că sunt oferte, inclusiv din Liga 1. Am înţeles de Craiova, ambele echipe. Nu am auzit nimic de FCSB. S-a zis în presă că am refuzat FCSB. Nu e adevărat. Am spus doar că mă gândesc doar la culoarul fotbalistic şi mi-ar fi greu la primele două clasate. Dacă sunt fundaş stânga, nu mă duc la CFR să-i iau locul lui Camora. Sau, dacă mă duc la FCSB, să-i iau locul vecinului meu, Moruţan, pe care nea Gigi vrea să-l dea cu 50 de milioane. Nu e momentul în cariera mea să mă duc la FCSB. Nu vreau să mă grăbesc, următorul pas e foarte important. Îmi doresc să prind şi naţionala", a spus Ronaldo Deaconu la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

Ronaldo Deaconu s-a format la Academia Hagi, dar şi la Feyenoord (2011-2012) şi Twente (2013-2015). A mai evoluat pentru ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna, HNK Gorica şi Sepsi Sfântu Gheorghe. Are peste 130 de meciuri în Liga 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele