Ultima oră
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
VIDEO | Gafă de proporţii în Ţările de Jos. Crainicul stadionului echipei Roda Kerkrade a anunţat eronat promovarea clubului în primul eşalon. Suporterii au invadat terenul VIDEO | Gafă de proporţii în Ţările de Jos. Crainicul stadionului echipei Roda Kerkrade a anunţat eronat promovarea clubului în primul eşalon. Suporterii au invadat terenul
Pe cine vrea să aducă FCSB în locul lui Andrei Vlad. Portarul e pe picior de plecare în vară Pe cine vrea să aducă FCSB în locul lui Andrei Vlad. Portarul e pe picior de plecare în vară
Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare
Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii” Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii”
VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor

EXCLUSIV | Ronaldo Deaconu, dorit de Dusan Uhrin la Dinamo. "Mâna domnului Uhrin se vede acum, a scos echipa din situaţia grea"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 31 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20225714/1/alx-2932.jpg

Ronaldo Deaconu (24 de ani) a impresionat în acest sezon al Ligii 1, la Gaz Metan Mediaş, reuşind 11 goluri şi 14 pase decisive. În exclusivitate la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+, mijlocaşul ofensiv a dezvăluit că a fost dorit de către antrenorul ceh Dusan Uhrin la Dinamo, dar cluburile nu s-au înţeles pentru transfer.

Cotat de Transfermarkt la 600.000 de euro, Ronaldo Deaconu mai are contract cu Gaz Metan Mediaş până în vara anului 2022.

Mijlocaşul a dezvăluit că are mai multe oferte din Liga 1 şi vrea să joace în play-off, pentru a putea ajunge la echipa naţională.

"Mâna domnului Uhrin se vede acum la Dinamo. I-a trebuit o mică perioadă de adaptare, după care a scos echipa din situaţia grea.

În două instanţe am avut ocazia să merg la Dinamo, nu s-au concretizat. O dată când eram la Chiajna. Dusan Uhrin m-a dorit la Dinamo, dar nu s-au înţeles cluburile şi nu s-a realizat transferul. La momentul respectiv, mi-a părut rău, pentru că Dinamo este o echipă mare, era o rampă de lansare, aveau jucători foarte buni atunci. Se băteau la play-off, dacă nu mă înşel au ratat intrarea în play-off la ultima etapă atunci", a spus Ronaldo Deaconu, la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

Ronaldo Deaconu s-a format la Academia Hagi, dar şi la Feyenoord (2011-2012) şi Twente (2013-2015). A mai evoluat pentru ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna, HNK Gorica şi Sepsi Sfântu Gheorghe. Are peste 130 de meciuri în Liga 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele