Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

EXCLUSIV ǀ Semnal de alarmă pentru atacantul de viitor din Superligă: ”Lumea nu va mai avea răbdare cu el!”

Superliga Publicat pe 10 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21051813/1/universitatea-craiova-uta-arad-superliga-superbet-10-03-2023.jpg

Analiştii Prima Sport Ionuţ Rada şi George Galamaz i-au atras atenţia lui Jovan Markovic (21 de ani), considerat unul dintre cei mai talentaţi atacanţi din Superligă, că trebuie să fie mult mai constant, pentru că altfel riscă să îşi piardă importanţa în lotul Universităţii Craiova.

Chiar dacă a reuşit să înscrie cu şansă un gol în meciul Universitatea Craiova – UTA (2-1), specialiştii din studioul emisiunii Fotbal Show au căzut de acord că Markovic nu leagă pentru o perioadă mai lungă evoluţiile bune, ceea ce îl îndepărtează de posibilitatea de a-şi atinge potenţialul şi de a avea, implicit, o carieră de succes.

Opiniile asemănătoare ale foştilor fundaşi

”Şi despre el vorbeam că toată lumea, suporterii, îl aşteaptă pe noul, vechiul Markovic, însă e clar că schimbarea stă la el. Dacă el nu înţelege că trebuie să arate calitatea pe care o are mult mai des, anii trec şi uşor, uşor nu o să mai fie un jucător atât de important pentru club.”, a punctat analistul Prima Sport, Ionuţ Rada.

Ulterior, George Galamaz i-a atras atenţia lui Markovic că dacă nu va da randament ”lumea nu va mai avea răbdare cu el, pentru că el tot promite, promite, dar nu ajunge la un nivel constant bun, pentru că are momente când dispare din joc. Dacă Koljic era în formă şi nu era accidentat, era clar că ar fi jucat mai puţin decât acum”.

Ulterior, Rada a subliniat că Jovan Markovic nu înţelege, în ciuda anilor care trec, că nu poate să facă performanţă doar din talent, ci că are nevoie şi de muncă.

”Ăsta e un semn că nu înţelege că anii trec, nu este doar talentul acolo. Partea de educaţie, de mentalitate vine şi din interior. Sunt sigur că oamenii din cadrul clubului îi spun. E clar că au trecut ani de zile şi Markovic nu a reuşit să aibă 15-20 de goluri. Să spui a înţeles, s-a pus la punct fizic şi să poată fi vândut pe o sumă importantă.”, a completat Ionuţ Rada.

4 goluri şi două pase de gol a reuşit Jovan Markovic pentru Universitatea Craiova în 27 de meciuri din sezonul curent al Superligii.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele