Ultima oră
Răzvan Lucescu pierde duelul cu Olympiakos şi cade pe 3 în Grecia Răzvan Lucescu pierde duelul cu Olympiakos şi cade pe 3 în Grecia
Va juca Ştefănescu cu FCSB? "A primit cartonaş galben" | VIDEO EXCLUSIV Va juca Ştefănescu cu FCSB? "A primit cartonaş galben" | VIDEO EXCLUSIV
Corona Braşov, succes în primul meci al finalei Diviziei A la volei Corona Braşov, succes în primul meci al finalei Diviziei A la volei
Incredibil! Unul dintre oamenii de bază de la Sepsi va reveni pe teren abia în 2025 | VIDEO EXCLUSIV Incredibil! Unul dintre oamenii de bază de la Sepsi va reveni pe teren abia în 2025 | VIDEO EXCLUSIV
”Am avut un alt plan pentru acest meci”. Bernd Storck, dezamăgit total de cum a decurs jocul cu Universitatea Craiova ”Am avut un alt plan pentru acest meci”. Bernd Storck, dezamăgit total de cum a decurs jocul cu Universitatea Craiova
Andrei Ivan a spart seria nefastă! Gol după mai bine de jumătate de an. ”Sper să marchez la fiecare meci” Andrei Ivan a spart seria nefastă! Gol după mai bine de jumătate de an. ”Sper să marchez la fiecare meci”

EXCLUSIV | Transferul lui Jovan Markovic la Steaua Roşie a picat definitiv! Sorin Cârţu, declaraţie fermă: ”Când face cineva o ofertă de genul ăsta, ne insultă inteligenţa”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 13 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20774153/2/markovic.jpg

Jovan Markovic (21 de ani) nu pleacă de la Universitatea Craiova! Sorin Cârţu, preşedintele oltenilor, a declarat în misiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1, că nu se pune problema ca atacantul să se transfere, cel puţin la Steaua Roşie Belgrad, pentru că propunerea a fost una prea mică.

Un milion de euro a fost oferta sârbilor pentru atacantul din Bănie, dar Universitatea Craiova a spus nu din start. În plus, nu sunt şanse nici ca discuţiile să fie reluate ţinând cont de faptul că suma iniţială a fost una mult prea mică în opinia conducerii din Craiova.

L-ai da la Steaua Roşie pentru banii ăia? (n.r – întrebare retorică) De ce crezi că ai gândi mai bine ca noi? Noi suntem cu mintea înceţoşată... şi gata? Un milion e sumă bună? Tu l-ai da pe banii ăştia? Când pleci cu ofertă de genul, mai e de discutat? Ne insulţi inteligenţa.

Când ne dă cineva o ofertă de genul ăsta, ne insultă inteligenţa. A fost şi publicată oferta. E mult prea puţin şi să începi discuţia”, a spus Sorin Cârţu în cadrul emisiunii Fotbal Show, de pe Prima Sport 1!

Ioan Ovidiu Sabău, laude pentru Markovic 

Jovan Markovic s-a aflat la cel mai bun sezon al carierei în stagiunea trecută. Atacantul de 21 de ani a avut evoluţii foarte bune la Universitatea Craiova, iar echipa a şi traversat o perioadă bună şi datorită prestaţiilor sale.

În sezonul trecut, în 44 de meciuri, Markovic a marcat de 13 ori şi a şi oferit două pase decisive.

Craiova are trei jucători de atac importanţi, Ivan, Markovic şi Gustavo. Markovic e un atacant care a crescut mult, iar acesta e meritul lui, dar şi al staffului echipei. Contează mult ca lumea să fie alături de tine, dar trebuie ca şi tu să te prgăteşti bine.

Cred că şi-a schimbat puţin şi stilul de viaţă după ce s-a spus că are kilograme în plus. Poate şi-a dat seama de ce are nevoie pentru a fi la un nivel bun de Liga 1, pentru că e foarte talentat”, declara Ioan Ovidiu Sabău despre Markovic.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri