Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

EXCLUSIV ǀ Valeriu Iftime a intrat în direct, la scurt timp după eşecul cu Dinamo. ”Suntem o echipă de Liga 1, nici cea mai bună şi nici cea mai slabă”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 6 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20697867/1/iftime.jpg

FC Botoşani – Dinamo a fost o partidă spectaculoasă şi plină de multe evenimente. ”Câinii roşii” au reuşit să câştige cu 3-2, după ce au rămas în 10 la pauză.

Patronul moldovenilor, Valeriu Iftime a avut o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Fotbal Show şi a comentat partida. Carismaticul patron nu este supărat pe înfrângerea de vineri seara şi priveşte cu optimism către viitor.

Iftime a punctat faptul că nu vrea să renunţe la echipă, atâta timp cât nu se găseşte o soluţie pentru ca Botoşaniul să rămână la nivel înalt în fotbalul autohton.

”Nu am jucat noi prost, Dinamo a jucat foarte bine. Bravo lor! Nu ar trebui să ne uităm ca la un dezastru. Ăsta e fotbalul, trebuia să piardă Manchester City miercuri? Fotbalul este frumos pentru că e imprevizibil.

Au plecat acasă trişti toţi, eu ce pot să fac? Asta a fost. Suntem o echipă de Liga 1, nici cea mai bună şi nici cea mai slabă. Toate meciurile importante pe care le-am jucat acasă le-am pierdut. Ce pot să fac? Să îmi dau foc la casă? Dinamo a jucat bine, au avut 3 goluri extraordinare. Sunt trist, dar nu disperat.

Dinamo nu va retrograda, mi-a zis Marius înainte de meci, am crezut că face ca Dan Petrescu. Toate meciurile sunt grele, până la urmă câştigă cei care au noroc şi portari grozavi.

(n.r despre faptul că ar putea să plece de la echipă) Ei, da! Eu nu renunţ când mă bate, renunţ când câştig. Aş pleca din fotbal şi de azi, dacă îmi daţi o soluţie constructivă pentru Botoşani, aşa să ma las ca şi la Urziceni acum 20 de ani, nu, nu mă las. Deocamdată i-am încurajat pe băieţi, am pierdut un meci, nu e o operaţie pe cord. Mai e un meci şi am terminat, sper să nu ne bată şi ceilalţi”
, a spus Iftime, pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele